Ništa više neće biti isto nakon razgovora nasamo s Gospodinom Savršenim

GOSPODIN SAVRŠENI

Ništa više neće biti isto nakon razgovora nasamo s Gospodinom Savršenim

Tijekom jučerašnjeg dana Mijo je poželio bolje upoznati neke djevojke; Moniku je pozvao dok su ostale djevojke bile okupirane lukom i strijelom, Samru je „usput“ zaustavio kako bi malo popričali, a Emily je bila najhrabrija - tijekom pidžama partyja pozvala je Gospodina Savršenog u romantičnu šetnju, koja je završila prekrasnim spojem.

Kad je Mijo pozvao Moniku da malo popričaju, djevojke su imale spremne komentare. „Možda mu se sviđa pa je nju izabrao. To je igra - koja će ga osvojiti ili koja ga je već osvojila, to ne znamo“, rekla je Nikolina, a Emily dodala: „Mijo je jako zgodan i kako vrijeme odmiče, mislim da ga sve više svaka od nas gleda.“

Monika je iskreno priznala kako nije očekivala da će je Mijo pozvati da popričaju i bila je sretna zbog toga. „Što više vremena provodimo zajedno to si mi simpatičniji i draži“, rekla je Miji, a njemu se jako svidjela njezina otvorenost. Monika je potom imala potrebu objasniti mu zašto ga je prva pozvala na spoj te da ne shvati to kao neko nadmetanje ili dominaciju, ali Gospodin Savršeni ju je smirio riječima: „Ti budi svoja i nemoj uopće razmišljati što ja razmišljam“ i Monika je bila jako zadovoljna zbog njihova razgovora. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kasnije je Mijo pozvao Samru na kratak razgovor jer ga je zanimalo zašto je na početku bila jako pričljiva, a sad je nekako utihnula. „Želim upoznati pravu Samru“, rekao joj je i ohrabrio da i dalje filozofira. „To jedino i radim“, rekla je simpatična Bosanka i dodala kako će biti jako veliko iznenađenje i za nju i za njezine bližnje ako je on osvoji. „Samra je super cura, ali nisam osjetio da je opuštena pored mene. Osjetio sam neki zid“, zaključio je Mijo.

A za kraj, Emily se potrudila da ona bude posljednja djevojka o kojoj će Gospodin Savršeni razmišljati. Pozvala ga je u šetnju, a ostali su prilično dugo na spoju. Najviše ju je zanimalo kakve ga djevojke zanimaju, a Mijo je uživao u razgovoru s njom. „Najviše volim kad je netko svoj i kad je iskren“, rekao je Mijo, a oboje su se složili kako je iskrenost najveća vrlina. „Bilo mi je toliko dobro s Emily da sam pomislio: Joj, gdje mi je ruža?!“ rekao je Mijo i zaključio: „Ne znam bih li mogao reći da je Emily baš ta, ali definitivno ima - ono nešto.“

 

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na