GOSPODIN SAVRŠENI

Gabrijela: 'Strah me tog spoja jer me izabrao zato što sam mu zanimljiva, to mi stvara pritisak'

Nakon što su se slegnuli dojmovi poslije prve ceremonije ruža, Nušu i Silviju zanimalo je malo više detalja o ključu koji je osvojila studentica hrvatskog jezika i književnosti

„Jesi li spavala pored ključa?“ šalila se Nuša, a Gabrijela je u istom tonu odgovorila da ga je držala iznad glave kako joj ga netko ne bi ukrao. „Je li ti drago zbog ključa?“ zanimalo je Silviju, a Gabrijela je rekla: „Drago mi je, ali bila sam u šoku, nisam mislila da ću ga ja dobiti.“ Nuša se složila s njom i otkrila: „Nije mi žao što nisam dobila ključ. Mislim da se sve događa kako treba biti i u najboljoj korist meni.“ Pjevačicu je potom zanimalo i što Gabrijela misli o tome što nije pozvala na grupni spoj. „Mislim da je htio dati priliku drugim djevojkama. One ga dijele, a ja ću imati nasamo spoj s njim“, samouvjereno je rekla.

Tijekom dana nastavila se priča o ključu, a Mariju je zanimalo kad Gabrijela planira posjetiti Miju. „Ne planiram odmah, čekat ću“, iskreno je rekla Slavonka i nastavila: „Strah me tog spoja jedan na jedan zbog toga što sam prva dobila ružu i ključ. Izabrao me zato što sam mu zanimljiva i to mi stvara pritisak.“ Djevojke su željele znati kakav je dojam ostavio Mijo na nju. „Super je osoba i zrači pozitivom i u njegovu društvu ti uopće nije neugodno. Ima tu neku vibru, baš te opusti“, rekla je samozatajna plavuša.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita