Svi pričaju o fotki Gospodina Savršenog u tangama, evo što on kaže: 'Nemam se čega sramiti!'
Instagram

SEKSI

Svi pričaju o fotki Gospodina Savršenog u tangama, evo što on kaže: 'Nemam se čega sramiti!'

Osvrnuo se na medijske komentare

Mijo Matić, Gospodin Savršeni kojeg upravo gledamo na programu RTL-a, ne skriva da puno truda i rada ulaže u fizički izgled, a radi i kao osobni trener fitnessa. Stoga i ne čudi što se ni najmanje ne srami svog tijela, a ni nema zašto, pa se na njegovu Instagramu mogu naći brojne golišave fotografije.

Jedna koja je posebno zapela za oko autorima domaćih showbiz rubrika, a potom i fanovima showa, jest ona snimljena 2017. godine na kojoj Mijo pokazuje svoju stražnjicu u tangama. A Gospodin Savršeni kroz smijeh je za RTL TV komentirao kako se i ta fotografija našla među objavljenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic) Kol 30, 2017 u 11:02 PDT

"Volim privući pažnju pa onda napisati poduži tekst, to ste vjerojatno primijetili!" komentirao je Gospodin Savršeni. Naime, Mijo nerijetko piše inspirativne postove, a ima i svoj blog jer smatra kako se osoba mora jednako truditi da bude u mentalnoj, ali i fizičkoj formi.  

Dodao je kako je svjestan svog tijela i da se nema čega sramiti. Da Mijino savršeno tijelo privlači puno zanimanja, dokazuju i reakcije natjecateljica. Tako ga je Barbara već u drugoj epizodi na pidžama partyju pokušala skinuti, a Emily je u nekoliko navrata tijekom izleta na Plitvicama komentirala da bi ga baš voljela vidjeti u tajicama.

A hoćemo li ga vidjeti u tajicama, boksericama ili u nekoj trećoj golišavoj varijanti, doznajte gledajući 'Gospodina Savršenog' od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 20 sati!

 • Gospodin Savršeni

  reality - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - četvrtak u 20 sati
  • Voditelj:
   Antonija Blaće
  Gledaj na

Reci što misliš!