Svi pričaju o fotki Gospodina Savršenog u tangama, evo što on kaže: 'Nemam se čega sramiti!'
Instagram

SEKSI

Svi pričaju o fotki Gospodina Savršenog u tangama, evo što on kaže: 'Nemam se čega sramiti!'

Osvrnuo se na medijske komentare

Mijo Matić, Gospodin Savršeni kojeg upravo gledamo na programu RTL-a, ne skriva da puno truda i rada ulaže u fizički izgled, a radi i kao osobni trener fitnessa. Stoga i ne čudi što se ni najmanje ne srami svog tijela, a ni nema zašto, pa se na njegovu Instagramu mogu naći brojne golišave fotografije.

Jedna koja je posebno zapela za oko autorima domaćih showbiz rubrika, a potom i fanovima showa, jest ona snimljena 2017. godine na kojoj Mijo pokazuje svoju stražnjicu u tangama. A Gospodin Savršeni kroz smijeh je za RTL TV komentirao kako se i ta fotografija našla među objavljenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic) Kol 30, 2017 u 11:02 PDT

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Volim privući pažnju pa onda napisati poduži tekst, to ste vjerojatno primijetili!" komentirao je Gospodin Savršeni. Naime, Mijo nerijetko piše inspirativne postove, a ima i svoj blog jer smatra kako se osoba mora jednako truditi da bude u mentalnoj, ali i fizičkoj formi.  

Dodao je kako je svjestan svog tijela i da se nema čega sramiti. Da Mijino savršeno tijelo privlači puno zanimanja, dokazuju i reakcije natjecateljica. Tako ga je Barbara već u drugoj epizodi na pidžama partyju pokušala skinuti, a Emily je u nekoliko navrata tijekom izleta na Plitvicama komentirala da bi ga baš voljela vidjeti u tajicama.

A hoćemo li ga vidjeti u tajicama, boksericama ili u nekoj trećoj golišavoj varijanti, doznajte gledajući 'Gospodina Savršenog' od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 20 sati!

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na