Koja je prava istina o poljupcu Barbare i Mije?
RTL

Slatka tajna

Koja je prava istina o poljupcu Barbare i Mije?

Nakon spoja Gospodina Savršenog i zagrebačke misice svi su pričali o pusici koja je navodno pala, no neki nisu bili toliko sigurni u tu priču.

Kada se Barbara vratila sa spoja nasamo s Mijom, Tesa ju je upitala je li pao poljubac, no ona nije ništa htjela otkriti već se samo slatko nasmijala.

Ostale djevojke nisu mogle sakriti ljubomoru pa su počele nagađati i nadate se da se poljubac možda nije ni dogodio jer se Barbara vratila bez ruže.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Barbara je onako tip koji voli izmisliti samo da nam zabiberi malo pa postoji mogućnost da se nisu poljubili", kazala je Monika, a slično razmišlja i Maja.

"Ja nisam sigurna da su se poljubili, realno mi je to. Meni je jako sumnjivo što ja nisam bila na tom dejtu, to mi je enigma. Ja bih vjerojarno dobila ružu, za razliku od Barbare", izjavila je Sarajka.

Nakon što je zagolicala djevojkama maštu, Barbara je Tesi priznala što se zapravo dogodilo na tom spoju.

"Naravno da se nije dogodio. Ja nikad nisam rekla da smo se poljubili, samo sam se smijala. To znaš da je između nas, to je naša slatka tajna, a druge neka se grizu malo", priznala je Barbara Tesi jer smatra da ona zaslužuje znati istinu.

Novu napetu epizodu showa 'Gospodin Savršeni' ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!