Ostani doma
Hana bez filtera: 'Naravno da mi je zanimljivo gledati kako se 'moje nasljednice' snalaze, a evo u čemu su dosad pogriješile...'
RTL

KOLUMNA

Hana bez filtera: 'Naravno da mi je zanimljivo gledati kako se 'moje nasljednice' snalaze, a evo u čemu su dosad pogriješile...'

Hana Rodić se u svojoj prvoj kolumni dotakla kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni'

Jedva sam dočekala drugu sezonu showa „Gospodin Savršeni”, realityja koji mi je u potpunosti promijenio život i zbog kojeg sam dobila sve što sam mogla poželjeti. Pravu ljubav koja nije bila planirana pa sve do toga da sam od obične cure s kvarta postala dobro poznato ime svim medijima. Moje društvene mreže gore, pogotovo otkako je počela nova sezona i moram priznati da ne prođe dan da mi Instagram nije zatrpan pitanjima u stilu: “Hana, tko ti je favorit?”, “Kakve su ti djevojke?”, “Što misliš o novoj sezoni?” i slično, ali zasad vam neću odati tko mi je favorit ili kako mi se čini novi Gospodin Savršeni. Gledatelji koji su pratili prošlu sezonu sigurno se sjećaju moje izjave “doktorirala sam zavođenje” pa sam se odlučila dotaknuti teme - u čemu su nove natjecateljice pogriješile.

Sigurno mislite kako ću biti kritična prema novim curama, ali to ipak nije poanta! Moj pratitelji znaju da sam uvijek bila za “GIRL POWER”, ali zašto bi griješile kada mogu naučiti iz tuđih pogrešaka?! Ovaj je tjedan bio prilično teatralan, prepun drama, prvih leptirića, ljubomornih ispada i tako unedogled. Naravno da mi je zanimljivo gledati kako se „moje nasljednice“ snalaze u izolaciji, ali ovo je tek početak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo ću se dotaknuti prve ceremonije ruža. Moram priznati da mi je Maja bila apsolutna zvijezda večeri, ali ipak, nije mi ostavila pozitivan prvi dojam. Naša Sarajka bila je ljutita na cijeli svijet, djevojke iz kuće, pa tako i na Miju jer njezino inkognito iskradanje nije prošlo po planu. Majo, 19 djevojaka na jednome mjestu jako je puno za jednog muškarca. Odabrala je pogrešan pristup i smatram da je svojih pet minuta trebala usmjeriti na sebe, a ne na svađu s drugim djevojkama. Bitno je da je Maja na kraju uvidjela svoju pogrešku i ne sumnjam da će znati iskoristiti svoje vrijeme s Mijom, bravo Majo!

Lekcija za djevojke zvane “Maja”

“Nikad ne trči za frajerom koji te nije primijetio, potrudi se da te primijeti. Muškarci su po prirodi lovci i nikad mu nemojte dati osjećaj da je on lovina.”

Nakon dramatičnog grupnog spoja Barbara je dobila spoj s Mijom i moram priznati da mi je baš bilo drago, nekako su mi izgledali kao sladak par jer imaju puno toga zajedničkog. Taj spoj nije prošao kako sam zamišljala, a vidjela sam da je i Mijo ostao bez teksta. Što se to dogodilo? Već na ceremoniji Barbi je imala pitanja o braku, pa tako ga nije zaobišla ni na solo spoju, što je bio Miji razlog za paniku. Nadam se da će Barbara shvatiti da je mlada i zgodna cura i čeka je još puno toga. Draga, ima vremena za brak i uživaj dok možeš.

Lekcija za djevojke zvane “Barbara”

“Na upoznavanju ili početku viđanja s nekim frajerom nikad, ali NIKAD ne spominji brak. Većina se muškaraca boji riječi na B i vezanja, pogotovo ako još nema osjećaje prema tebi!”

Najveći fijasko prvog tjedna je definitivno Gabrijelin odlazak iz show-a nakon što je iskoristila ključ od Mijinog stana samo kako bi dobila...ružu! Gabrijela mu se toliko svidjela na prvu i onda je s jednom rečenicom sve uspjela uništiti. Definitivno si je zabila autogol.

Lekcija za djevojke zvane “Gabi”

“Muškarac, baš kao i svaka žena, ne voli da ga se iskorištava - ako primijeti da te ne zanima, otići će! Muškarci su ponosna bića. Sigurno ste čule onu: Ahh, muški EGO.

P.S. To su bile pogreške naših kandidatkinja i nadam se da ste nešto naučile od njih!

Do skora,
vaša Hana!

Reci što misliš!