Ostani doma
Samra iznenada napustila vilu Gospodina Savršenog:

Odbila uzeti ružu

Samra iznenada napustila vilu Gospodina Savršenog: "Oprosti, ali ja ovo ne mogu..."

U srijedu navečer Mijo je htio pokazati Samri kako mu je stalo da ona ostane u showu pa je za nju pripremio ružu i prije ceremonije, ali ona je nije mogla prihvatiti.

Prije četvrte ceremonije ruža Gospodin Savršeni pozvao je Banjolučanku na spoj nasamo kako bi je bolje upoznao i dokazao joj da se trudi posvećivati pažnju svakoj djevojci u kući.

"Meni je stvarno žao što ne stignem sa svim curama jednako porazgovarati i bolje ih upoznati. No iako sam vremenski i fizički ograničen, želim ti dati do znanja da vidim tvoje kvalitete i volio bih da te još mogu upoznati. Uzimaš li ovu ružu?", kazao je Mijo Samri, koja je ostala iznenađena pa mu je iskreno odgovorila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam očekivala da će bit malo drugačija situacija i da ćemo imati malo više kontakta. Onda sam shvatila da sam u kući s puno ljudi koji žele kontakt pa sam se malo povukla. Meni je neprirodna ova situacija gdje je kuća puna žena, a samo jedan muškarac i gdje se svaka djevojka treba boriti za njegovu pažnju", krenula je pa nastavila.

"Oprosti, ali ja ne mogu uzeti ružu jer nisam naviknula na ovakvu situaciju i ne znam se postaviti niti nositi sa 15 drugih žena i ne mogu trčati za nekim. Da su okolnosti drugačije i da te mogu upoznati na drugi način, onda bi bilo lakše, ali ovako ne mogu. Ti sigurno jesi Gospodin Savršeni, ali za neku od njih, oprosti", izjavila je Samra kojoj je to bila vrlo teška odluka, ali shvatila je da je tako najbolje za sve.

"Ne želim joj ništa nametati ako se ne osjeća ugodno. Super je cura i žao mi je što je nisam uspio bolje upoznati. Nikad nije ugodno kada dobiješ košaricu", kazao je Mijo nakon njezina odlaska, a ostale djevojke ostale su šokirane nastalom situacijom.

Tko će "preživjeti" nadolazeću ceremoniju ruža, ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

 

 

Reci što misliš!