Ostani doma

Cure otvoreno rekle što misle o Sari: 'Katapultirala bih je od jutra do mraka'

„Smatram da sam zanimljivija od mnogih djevojaka ovdje; ako Miji nisam, nemam problema s time“, stav je Riječanke Sare, kojoj je glavna zanimacija u showu - provociranje ostalih djevojaka.

I dok su ostale djevojke, oduševljene dolaskom u Istru, uživale u svojoj prvoj jutarnjoj kavi na sunčanoj terasi, Sara je ponovno počela s podbadanjem. „Mjesto je fantastično“, rekla je Nikolina, a Sara je počela: „Znaš li uopće gdje smo? Da te uputim, tamo blizu je Motovun, ono brdašce s gradićem, da znaš otprilike gdje si.“ Nikolina se nije se željela nastaviti prepirati, nego je prešla na drugu temu.

Kad ih je posjetio Gospodin Savršeni, Anita ga je pitala hoće li ih povesti u turističko razgledavanje, a Mihaela je sarkastično komentirala kako bi Sara bila idealan vodič. Potom je Sara počela svoje izlaganje o Istri, a Mihaela ju je ponovno prekinula. „Obožavam povijest“, kroz smijeh je rekla, a Sara je komentirala: „Trebamo biti pametne, a ne samo lijepe.“ Anita joj je objasnila da one jesu pametne, ali se ne razbacuju previše time.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad je došla u adrenalinski park, očekivala je podršku djevojaka, a Silvia je rekla: „Sara definitivno misli da će ostati u showu dulje ako bude podbadala svojim glupim komentarima, ali iskreno ne znam dokud će je to dovesti. Mislim da je Mijo primijetio da ovdje nije radi njega.“ A i Mihaeli su njezine provokacije već prevršile svaku mjeru. „Saru bih katapultirala od jutra do mraka. Recimo da živi ovdje na osnovu podbadanja drugih, nema nikakve privrženosti prema Miji i već je dosadila svima“, rekla je, a s njom se slažu još neke djevojke.

„Stalno govori neke ponižavajuće komentare, što me stvarno živcira. Ne svađam se s njom, nego se samo maknem od nje“, rekla je Julie, a Emily smatra kako se ona tek sad, kad je otišla Tesa, pokušava družiti s ostalim djevojkama. „Nisam sigurna koliko je iskrena njezina inicijativa da se druži s nama“, rekla je. Kasnije su se djevojke družile uz bazen, a Sara je nastavila po svom.

„Ona je zlobna, to nije dosada. Nikad nisam iz dosade nekoga vrijeđala“, rekla je Mihaela, a Barbara je još jednom dodala kako joj je namjera samo da provocira njih te da nije tu zbog Mije. „Njoj je cilj da se s nama sprda. Ona je na intelektualnom nivou više od nas“, rekla je Maja, a Sara im je objasnila da se ona se boji biti iskrena prema drugima i da je u showu izvukla najgoru verziju sebe, zato što za najbolje od nje ovdje nema prostora. Nikolina joj je rekla kako nije bilo potrebe da nju ujutro podbada i nije morala dugo čekati novi napad. „Meni je smiješno kako se ti uopće usudiš razgovarati sa mnom i mene podbadati, a ne znaš uključiti kuhalo za vodu i mikrovalnu?! Takav mentalitet se usudi mene podbadati i proturječiti mi, gdje je njoj pamet?“ zaključila je Sara.

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na

Reci što misliš!