Ostani doma

A ONA SE SAMO ŠALI…

Maja: 'Ja sam curama 'jao', mogu samo misliti što pričaju o meni i do kakvih su zaključaka došle'

U drugoj sezoni showa kao jedna od najsimpatičnijih kandidatkinja istaknula se Sarajka Maja, ali njezine sustanarke ponekad nisu sigurne kad se šali.

„Nije cura loša, ali nikad ne znaš što s njom možeš očekivati - ne smiješ joj dotaknuti, ne smiješ joj ništa reći, odjednom plane, ljuti se... Znači, prestani!“ komentirala je još jednu situaciju Mihaela dok je odnosila svog medu od nje.

„I ti, i medo - svi van!“ u šali je govorila Maja i nastavila: „Ja sam njima 'jao'... Mogu misliti što misle one o meni, što pričaju međusobno, mogu misliti kakva je to polemika i priča i show. To je show bolji nego ovaj. Mogu misliti do kakvih su zaključaka došle.“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ako vas je strah večeras, možete u našu sobu“, šalila se Mihaela dok im je Maja govorila da bježe svi iz kuće. „Lako je tako kad imaš ružu, a kad ruže nemaš...“, rekla joj je Anita, a Maja im je odgovarala na španjolskom. „Mislim da su se one sad urotile protiv mene ili me se boje. Nemam pojma što se događa, ali boli me briga“, zaključila je vesela Sarajka.

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na

Reci što misliš!