Ostani doma
Djevojke postaju nemilosrdne pa povlače ozbiljne teme: „Možeš li osjetiti koja je djevojka ovdje zbog tebe?“
RTL

Što je istina, a što laž?

Djevojke postaju nemilosrdne pa povlače ozbiljne teme: „Možeš li osjetiti koja je djevojka ovdje zbog tebe?“

Gospodin Savršeni pozvao je djevojke na nezaboravni provod na pučinu, no ljubomora je nadglasala veselu atmosferu, a na kraju dana povuklo se važno pitanje – kome Mijo može vjerovati?

Mijo je uvidio kako djevojkama odgovara boravak uz more pa je odlučio s njima još malo ostati na Visu i prirediti zanimljivi grupni spoj za pojedine djevojke.

Julie, Nikolina, Emily, Silvia i Mihaela dobile su priliku provesti dan s Gospodinom Savršenim na pučini, a on ih je iznenadio partyjem na katamaranu. Iako je u početku svima bilo zabavno, kada su se djevojke počele otimati za Miju, atmosfera je splasnula.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nije mi se dijelio katamaran s još četiri cure, ali eto…“, kazala je Mihaela, a Nikolina je strijeljala pogledom svaku djevojku koja bi se približila Miji.

„Ne znam što pokušava, ali više mi uopće nije zabavno“, komentirala je Silvia Nikolinino neobično ponašanje, koja se odmah oraspoložila kada ju je Mijo pozvao na razgovor, a onda je pokrenula ozbiljnu temu.

„Možeš li osjetiti koja je djevojka ovdje zbog tebe? Nije mi lako vidjeti kako se neke druge tebi predstavljaju i kad te gledam s drugima, teško mi je jer sam ovdje zbog tebe. Samo otvori oči i slušaj svoje srce“, kazala mu je Nikolina, sigurna da nisu sve djevojke ovdje s pravim namjerama.

„Za njezine osjećaje vjerujem, ali tuđe neću suditi preko nje“, zaključio je neženja.

Nakon zabave na katamaranu, kada su se vratili kući, ondje su ih dočekale Barbara i Nuša, kojima nije bilo drago što su morale zajedno provesti dan u vili. Ipak, Barbaru je razveselilo kad ju je Mijo  iznenadio za rođendan. Pripremio joj je tortu i balone pa je pozvao na razgovor.

„Osjećala sam se ljuto jer si me na rođendan ostavio samu s Nušom, ali sada si to uspio popraviti. Ovo mi je najromantičniji rođendan u životu!“, priznala je zagrebačka misica.

Nakon proslave Mijo je pozvao Nušu na razgovor jer je već od nekoliko djevojaka čuo da ona u showu nije zbog ljubavi i njega.

„U početku sam te vidjela kao zgodnog muškarca, ali onda, nakon spoja na Brijunima, kada smo pričali o tome koliko toga imamo zajedničkog, shvatila sam da mogu zamisliti život uz takvog muškarca. Ja bih ostala u showu ako se tebi stvarno sviđam i voljela bih ostati do kraja“, kazala mu je slovenska pjevačica, kojoj je Mijo povjerovao i priznao da mu se sviđa.

Hoće li se spletke nastaviti i kome će zapleti u kući postati previše naporni, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' u utorak u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!