Ostani doma

GOSPODIN SAVRŠENI

ANKETA - Kako se zvijezda podcasta snašla u 'Gospodinu Savršenom'? 'Silvia je bila prilično zabavna, htjela me isprovocirati'

Mijin prijatelj imao je špijunski zadatak, otkriti nešto više o djevojkama i savjetovati Miju, a sve to dok glumi chefa koji savjetuje cure

Ratko Martinović zvijezda je Podcast Inkubatora, koji redovito ugošćuje brojne osobe iz javnog života, entuzijaste, sportaše... Njegova je komunikacija opuštena, a njegove teme diskusija prilično su široke pa nije ni čudno što ima brojnu publiku.

A Rale, kako ga zovu prijatelji i fanovi, ujedno je i prijatelj Gospodina Savršenog. Otkriveno je to sinoć u posljednjoj emisiji 'Gospodin Savršeni', kad je Ratko došao kao chef koji je trebao pomoći djevojkama da naprave ručak za Miju i Barbaru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na to da su djevojke bile u priličnoj drami, posebno Julie koja nije mogla vjerovati da je pozvana na spoj samo da bi kuhala za kandidatkinju koju ne voli, Ratko je pao u drugi plan.

Djevojke nisu prepoznale zvijezdu podcasta, ali su bile malo skeptične oko njegova kulinarskog umijeća koje Ratko zapravo i nema, no to su doznali tek nakon što je završio ručak.

Tad je Mijo djevojkama otkrio da je Ratko njegov prijatelj i, kako je rekao, špijun, a nakon vremena provedenog s djevojkama, Ratko je otkrio što misli o curama što možete pogledati u videu! 

Kako ovo nije emisija kakve on obično snima, nas zanima što vi mislite - kako se Ratko snašao u showu? 

Kako se Ratko snašao u 'Gospodinu Savršenom'?

Rezultati
 • Dosta dobro   36% (335)
 • Mogao je i bolje   16% (144)
 • Ovo mu je jedna od najboljih video epizoda koje je snimio :D   48% (446)
Vrati se na glasanje

 

 • Gospodin Savršeni

  reality - Hrvatska - 2019.

  • Voditelj:
   Antonija Blaće
  Gledaj na

Reci što misliš!