Hana bez filtera: 'Barbi je trebala bolje iskoristiti tjedan, toksični komentari sigurno će je stajati ispadanja. Emily, Mihaela i Nuša – njih vidim u finalu'
RTL

KOLUMNA

Hana bez filtera: 'Barbi je trebala bolje iskoristiti tjedan, toksični komentari sigurno će je stajati ispadanja. Emily, Mihaela i Nuša – njih vidim u finalu'

Uskoro se bližimo kraju druge sezone, a vrijeme je stvarno proletjelo, zar ne?

Kao i dosad, dotaknut ću se najzanimljivijih događaja tijekom prošlog tjedna te, naravno, djevojkama koje vidim u finalu.

Moja je favoritkinja napokon dobila spoj!

Na stranu što favoriziram Mihaelu, meni je ovo bio najromantičniji spoj ove sezone - svjetionik s pogledom koji puca na more i onaj strastveni poljubac doista su začinili ovaj tjedan. Napokon nešto romantično bez drame! Mihaela je poslije pametno postupila i djevojkama nije rekla za poljubac; atmosfera u kući nije bajna pa joj ne trebaju novi neprijatelji.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spoj u kojem su djevojke morale pripremati jelo za Barbaru možda je, uz tu toksičnu atmosferu, bio višak. Julie je malo pretjerano reagirala na provokaciju umjesto da je to doživjela kao priliku da se i u nekoj stresnoj situaciji pokaže kao odrasla žena. Njezina burna reakcija bila je karta za ispadanje jer da se bolje snašla u ovom izazovu, sigurna sam da bi ostala još jednu ceremoniju.

Nuša je damski podnijela poraz

Ovaj je tjedan novi nemir u kuću unijela Silvijina divlja ruža. Moram priznati da je Nuša damski podnijela to što joj je Silvija ukrala spoj i pametno skuplja bodove za finale. Silvia je teatralno doživjela i ovaj spoj, ali mislim da je karma bila na djelu jer je taj spoj ionako bio prilagođen Nuši i njezinim željama. Možda je Silvia trebala pričekati neki romantičniji spoj.

Ples oko šipke jedan je od sportova koji zahtijeva puno vježbe pa se Nuša najbolje snašla i u ovom zadatku. Naravno, Barbara kao „naš borac za pravdu - tko je u showu zbog Mije, a tko zbog slave“ morala je komentirati njezin ples oko šipke. Ovaj tjedan doista nije prestajala sa svojim otrovnim strelicama prema dugim djevojkama, što je samo pokazalo kako je Barbara svjesna da se njezinu sudjelovanju u showu bliži kraj. Barbi je trebala bolje iskoristiti ovaj tjedan i toksični komentari sigurno će je stajati ispadanja.

Tko ide u finale?

A s obzirom na to da su ostale samo još dvije ceremonije, ovo su djevojke koje vidim u finalu.

Mihaela - dobro je iskoristila ovaj tjedan s Mijom i među njima sve gori od strasti. Osigurala si je mjesto u finalu.

Emily - djevojka koja je otpočetka showa favoritkinja i vidno se sviđa Miji, ali on je više zainteresiran za nju nego ona za njega pa smatram kako ne želi riskirati javno odbijanje u finalu.

Nuša - jako pametno i strateški odrađuje spojeve, moguće je da je ušla zbog promocije, ali poslije je ipak otvorila srce novoj ljubavi. Nuša je isto jedna od Mijinih favoritkinja i vidim je u finalu.

S ljubavlju, Hana.

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na