Emily nakon ispadanja: 'Zauvijek ću pamtiti trenutke s Mijom na Visu. Nikada nisam bila na toliko nepredvidivom i kreativnom spoju’

FINALNI TJEDAN

Emily nakon ispadanja: 'Zauvijek ću pamtiti trenutke s Mijom na Visu. Nikada nisam bila na toliko nepredvidivom i kreativnom spoju’

S Emily smo razgovarali nakon ispadanja, a što je otkrila u velikom intervjuu za RTL TV, pročitajte u nastavku!

Emily je 24-godišnja studentica iz Duge Rese koja se u show 'Gospodin Savršeni' prijavila kako bi pronašla ljubav, a iako Mijo Matić ipak nije postao njezin Gospodin Savršeni, Emily ni sekudne ne žali što je bila u showu i borila se za njegovo srce. Štoviše, otkrila nam je koje trenutke će zauvijek pamtiti i na koji način je Mijo podigao ljestvicu za njezin idući spoj...

Zašto si odlučila doći u show 'Gospodin Savršeni'?

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijavila sam se na nagovor prijateljica. Iako se nikad nisam zamišljala u takvom formatu emisije, zaključila sam da bih se trebala odvažiti na nešto novo i nepredvidivo. Drago što sam bila dio showa, upoznala sam divne ljude i naučila ponešto o samoj sebi.

Kakav si dojam stekla o Miji? Čime je osvojio tvoje simpatije? Koje su ti se njegove vrline najviše svidjele?

Mijo mi je od prvog susreta bio simpatičan, nisam imala posebna očekivanja od našeg Savršenog, ali su me se dojmili njegova susretljivost i toplina.

Možeš li opisati svog savršenog muškarca?

Privlače me inteligentni, duhoviti i ambiciozni muškarci. Ako je uz to iskren, pošten i ljubazan, za mene bi mogao biti savršen muškarac.

S kim si se od kandidatkinja sprijateljila?

Sa svim sam djevojkama nastojala uspostaviti komunikaciju i dobar odnos. Sa svakom bih voljela održati kontakt, popiti kavu, no ipak vjerujem da ću prijateljstva nastaviti graditi s Nušom, Julie, Alenkom i Anitom.

Misliš li da su neke kandidatkinje 'igrale prljavo'?

Moram priznati da se nisam zamarala analizom tuđih poteza i strategija. Smatram da su neke djevojke ponekad i udarale "ispod pojasa", ali pripisujem to emocijama, a ne želji za prljavom igrom.

Je li ti imponiralo kad si dobila prvu ružu?

Ružu na ceremoniji nikada nisam dobila prva, ali se redoslijedom u podjeli nisam ni zamarala. Naposljetku, najvažnije je dobiti ružu, bilo prva ili posljednja.

Je li te show promijenio na neki način?

Tijekom showa imala sam priliku svakodnevno provoditi vrijeme s mnogo različitih djevojaka i mislim da sam samim time imala prilike raditi na strpljenju, toleranciji i razumijevanju za druge ljude. Smatram da sam ostala dosljedna sebi, a ipak postala boljom verzijom sebe.

Koje ćeš trenutke iz showa zauvijek pamtiti?

Zauvijek ću pamtiti trenutke sa svog spoja s Mijom na Visu. Nikada nisam bila na toliko nepredvidivom i kreativnom spoju. Ljestvica za moj sljedeći spoj u životu prilično je visoka.

Bi li sve ponovila?

Nimalo ne žalim što sam sudjelovala u showu i mogu reći da bih sve ponovila.

Zamjeraš li što nekoj od djevojaka? A Miji?

Vilu sam napustila bez zamjerki djevojkama ili Miji. Svjesna sam da iz showa samo jedna može izaći kao pobjednica, iako svoje sudjelovanje u showu smatram još jednom svojom životnom pobjedom.

Je li ti žao što si ispala netom prije finala?

Ne žalim za time što sam ispala prije finala, ne mislim da bi moj ostanak do sljedeće ceremonije nešto promijenio.

Kako zamišljaš svoj život za pet godina?

Nisam sklona planirati daleko u budućnost. Voljela bih biti uspješna i ispunjena u poslu koji radim, a u privatnom životu okružena iskrenim ljudima koje volim.

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na