Ostani doma
Silvia nakon ispadanja: 'Od svih kemija koje su se tamo dogodile, najveću smo imale Julie i ja'

FINALNI TJEDAN

Silvia nakon ispadanja: 'Od svih kemija koje su se tamo dogodile, najveću smo imale Julie i ja'

Silvia je 19-godišnja kandidatkinja koja se do samog finala borila za srce Gospodina Savršenog

Iako je na samom početku bila samozatajna, kasnije je odlučila promijeniti taktiku i prilično vatreno boriti se za minute koje bi mogla provesti s Mijom. Iako nije osvojila srce Gospodina Savršenog, u intervjuu za RTL TV otkrila je je li Mijo osvojio njezino srce!

Zašto si odlučila doći u show 'Gospodin Savršeni'?

Odlučila sam se prijaviti u show da vidim jesam li sposobna nositi se s toliko žena na jednome mjestu, također, da bih naučila nešto o sebi i vidjela kako funkcioniram u takvim situacijama, ostavila sam puno mjesta za ljubav za koju sam očekivala da će se dogoditi.

Kakav si dojam stekla o Miji? Čime je osvojio tvoje simpatije? Koje su ti se njegove vrline najviše svidjele?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mijo me ispočetka nije toliko fascinirao jer sam bila pod velikim stresom i razmišljala samo o tome hoću li prilikom ulaska u vilu pasti ili ne, a i on je također bio pod velikim pritiskom. Kasnije, kad smo se oboje počeli opuštati, za početak pred kamerama, a poslije i jedno pred drugome, mogla bih reći da bih se mogla zamisliti u nekom dubljem odnosu s njim. No definitivno me zadobio osmijehom i time što me znao smiriti i opustiti ako sam bila pod pritiskom zbog nečega. Od njegovih me vrlina najviše privuklo to što je pozitivan i staložen iako je bilo nas „19 papiga“ u istoj kući svaka sa svojim potrebama i željama. Svidjelo mi se što može i zna biti ozbiljan, a također se šali - kako na račun sebe, tako i na račun nas, uvijek je uspijevao probiti led i napraviti da se mi djevojke osjećamo bolje i ugodnije u njegovu društvu.

Možeš li opisati svog savršenog muškarca?

Savršeni muškarac... inače je rijetkost da me privuče plavi muškarac, iako je Mijo to uspio. Volim crne, visoke muškarce i da nisu mršavi. Uglavnom, da budemo suprotnog izgleda da ne izgledamo kao Ivica i Marica. Mora imati smisla za humor i smijati se mojim forama i šalama. Mora biti muško, nikako mekušac, i volim da se svađa sa mnom i ima svoj stav.

S kim si se od kandidatkinja sprijateljila?

Najviše s Julie, Emily i Nušom. A odnos s Julie bih opisala stvarno kao nešto jako posebno. Ne smatram je samo najboljom prijateljicom u showu, nego i inače u životu. Kao što sam i u showu rekla; od svih kemija koje su se tamo dogodile, najveću smo imale Julie i ja, i imamo je i nakon ispadanja.

Misliš li da su neke kandidatkinje 'igrale prljavo'?

Mislim da su neke kandidatkinje radile stvari koje u stvarnom životu ne bi, rekla bih da su se željele prikazati pred državom kao dobre, drage i simpatične iako to možda i nisu. Ja sam sarkastična, puno se zezam i tko to shvati, shvatio je, a tko nije, ne opterećujem se time. Draže mi je da sam se prikazala kao ono što jesam nego da sam izigravala nešto u svoju navodnu korist.

Je li ti imponiralo kad si dobila prvu ružu?

Na prvu ružu gledala sam kao znak i dokaz da me ima u planu zadržati dulje u showu i da me želi upoznati bolje, a ne da mi ih daje jer ih ima previše, stoga, svakako da mi je imponiralo.

Je li te show promijenio na neki način?

U showu sam naučila dosta stvari o sebi, kakva sam zapravo pod pritiskom, kako se snalazim s drugim curama i naposljetku - koliko „luda“ mogu biti kad mi se netko svidi. Još sam jednu stvar primijetila, i to ne u showu nego gledajući ga iz druge perspektive, na što mi je i Mijo svojim komentarima ukazao. Rekao je da sam uvijek sarkastična i bacam neke fore zato jer se time “branim” i da me strah pokazivati emocije... Mogu reći da je stvarno u pravu i da sam razmislila o tome što je rekao te mislim da bih na tome trebala poraditi jer ga je ta zatvorenost vjerojatno i odbila.

Koje ćeš trenutke iz showa zauvijek pamtiti?

Zauvijek ću pamtiti sve lijepe trenutke koji su se u showu dogodili, pamtit ću drage osobe, onaj stres pri prvome izlasku iz automobila i pogledu na Miju. Skok iz aviona se trudim zaboraviti, hahaha, no čak mi je i zbog toga drago; odvažila sam se i samoj sebi pokazala da sam spremna skočiti zbog osobe koja mi se sviđa. Pamtit ću Juliene provale koje su nas sve držale nasmijanima i veselima, također, naša takozvana “histeriziranja” i pucanja po šavovima zbog nesigurnosti pred ceremonije.

Bi li sve ponovila?

Sve bih ponovila sigurno, samo što bih drugi put igrala pametnije i mudrije... Iskrenost je iskrenost, no ne moraju svi sve znati.

Zamjeraš li što nekoj od djevojaka? A Miji?

Ne zamjeram nijednoj od djevojaka, ne mislim da je ijedna od cura pokvarena ili zločesta u stvarnom životu, nego da je sama situacija možda ponekad istaknula ono najgore u nama. Nisam toliko nesigurna da bih u stvarnom životu ikome zamjerala zbog nečega što je u kontekstu showa rekao, nemam problema s time da netko misli loše o meni, nisam toliko bez samopouzdanja. Miji ne zamjeram ništa osim onoga čekanja i skrivanja ruže u sakou... tu mi je skratio četiri do pet godina života, hahaha.

Je li ti žao što si ispala netom prije finala?

Žao mi je što sam ispala prije finala, odnosno, što sam ispala uopće jer sam željela još neko vrijeme za sebe kako bih mu pokazala što jesam i da sam bolja nego što sam u nekim situacijama ispala. Žao mi je što nisam pronašla ljubav, no mogu reći da sam ispunila svoj cilj i da sam stvarno debelo pomaknula svoje granice i ponosna sam na sebe. Možda to neće svi shvatiti, no ja i ne tražim da me svi shvate, presretna sam što mi se pružilo ovakvo iskustvo, stoga ne mogu reći da žalim za nečim... A ako je Miji i meni suđeno, srest ćemo se već negdje.

Kako zamišljaš svoj život za pet godina?

Za pet godina sebe vidim kao uspješnu ženu sa završenim fakultetom i nekim dobrim poslom. No ne želim se ograničiti na jedan smjer tako da ću sigurno napraviti neki svoj posao i ostvariti se na više područja, i to počevši odmah!

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na

Reci što misliš!