Silvia iz showa 'Gospodin Savršeni' na Instagramu objavila dirljivu poruku curama iz kuće
RTL

prava dama

Silvia iz showa 'Gospodin Savršeni' na Instagramu objavila dirljivu poruku curama iz kuće

Jedna od kandidatkinja, koja je stigla do finalnog tjedna, predivnom objavom podržala cure koje su ostale u vili

 

Silvia Pokrajac, jedna od 19 djevojaka koja se do samog finala borila za srce Gospodina Savršenog na svome Instagramu objavila je dirljivu zahvalu:

"Želim se zahvaliti svima koji su mi slali poruke podrške i navijali za mene, bodrili me i željeli da pobijedim. Možda nisam pobijedila u showu, odnosno pronašla ljubav, ali mogu reći da sam puno toga naučila, prvenstveno o sebi, i da mi je ovo bilo prelijepo životno iskustvo koje ću prepričavati godinama.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upoznala sam predivne djevojke, stekla predivna prijateljstva koja planiram održati i izvan showa. Posebno bih izdvojila Emily, Nušu i Julie, koje su bile uz mene i pomogle mi da „preživim“ teške trenutke u kući i dale mi snagu. Također, tu su i druge djevojke za koje mogu reći da su sve predivne. Iako je dolazilo do svađa i nesuglasica s nekima, sigurna sam da bismo u stvarnome životu i izvan showa pronašle zajednički jezik i bile si dobre prijateljice."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Pokrajac (@silvia.pokrajac) on Oct 2, 2019 at 11:19am PDT

>> Silvia: 'Ljubav je kao slabost pa ako ti drugi znaju neke slabije točke… Jednostavno, bojim se voljeti'

"Jedan od najljepših događaja u showu bio mi je posjet naših obitelji i prijatelja. Želim zahvaliti svojoj dragoj Mariji, koju smatram ne samo najboljom prijateljicom, nego i sestrom, koja mi je iz daljine davala snagu da izdržim u kući. Svima želim takvu prijateljicu, koja, unatoč našim svađama i prepirkama, uvijek ostaje uz mene, koja me ne osuđuje ako pogriješim nego ostaje uz mene bez obzira na sve, koja se trudi razumjeti moje postupke i ukazati mi na moje greške bez imalo kritiziranja i bez loših namjera. Ne mogu vam opisati sreću koju sam osjećala u trenutku kada sam je napokon vidjela. Ne pamtim kad sam zadnji put bila tako sretna kao što sam bila kad sam nju vidjela," nastavila je svoju zahvalu Silvia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Pokrajac (@silvia.pokrajac) on Oct 3, 2019 at 6:16am PDT

"Još bih htjela dodati da sam ispunila svoj cilj u ovome showu i Miji želim puno sreće i da pronađe svoju bolju polovicu, da bude sretan s njom koja god ona bila, jer su sve cure predivne i zaslužuju puno ljubavi i pažnje.

Također se želim zahvaliti RTL-u, što mi je omogućio ovo iskustvo, i svim ljudima „iza kamere“ koji su bili divni prema nama i trudili se učiniti nam boravak u kući lijepim i ugodnim.

Još jednom hvala svima i pozdrav svim dobrim ljudima!"

>> Silvia nakon ispadanja: 'Od svih kemija koje su se tamo dogodile, najveću smo imale Julie i ja'

A koga će Mijino srce odabrati, gledajte u finalnoj emisiji showa 'Gospodin savršeni' u četvrtak u 20 sati na RTL-u.

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na