Ostani doma

Mijo, sretno!

POLUFINALE - Nikolina napustila show, Mihaela i Nuša odlaze u finale: 'Ne znam kako ću podnijeti ako ja ne budem pobjednica'

Nakon što je proveo prekrasan dan s Nušom, dobio korisne savjete od Gorana Jurenca te iskreno razgovarao s Mihaelom i Nikolinom, Mijo je donio veliku odluku.

Polufinalna večer druge sezone popularnog RTL-ova reality showa 'Gospodin Savršeni' protekla je vrlo napeto jer se Mijo približava finalnoj odluci. Za početak, odveo je Nušu na romantični spoj nasamo, gdje su imali priliku razgovarati o ozbiljnim temama i prethodnim vezama. Potom ju je Mijo iznenadio plesom i privatnim koncertom grupe Pravila igre, a spoj je završio strastvenim poljupcem.

„Kad sam blizu njega, osjećam neku privlačnost između nas i nadam se da to nije samo s moje strane. Nikada nisam srela nekoga s kim imam toliko toga zajedničkog. Mislim da bi on mogao biti taj za mene, ali ne znam jesam li ja ona za njega“, priznala je iskreno Nuša koja je vjerovala u svoj ostanak u showu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što se vratila sa spoja u vili su je dočekale Mihaela i Nikolina koje su pokušale sakriti svoju ljubomoru pa su se našalile kako su već Nuši spakirale kofere za polazak.

Prije same ceremonije ruža Mijo je odlučio potražiti pomoć i savjet od Gospodina Savršenog iz prve sezone - Gorana Jurenca!

„Bio sam u toj situaciji i želim mu pomoći koliko god mogu. Jako je teško jer su emocije u pitanju, ali važno je da stojiš iza svoje odluke. Nadam se da ćeš isprve donijeti pravu odluku, a ne kao ja…“, kazao mu je iskreno Goran, a Mijo mu je priznao da svaka djevojka ima svoje kvalitete.

„Nikad nisam mislio da je moguće razviti podjednake emocije prema svima trima“, otkrio je Gospodin Savršeni koji se prepustio osjećajima i nada se da ga oni neće prevariti.

Na koktel partiju Mijo je još jednom razgovarao sa svim djevojkama, a Mihaela je priznala: „Nisam mislila da je moguće u showu razviti takve emocije i na kraju, eto me u polufinalu! Mislim da smo sve zaljubljene, svima nam se sviđa Mijo. U glavi sam već u finalu i ne znam kako ću podnijeti ako ne budem ja ta…“

Nuša je bila sigurna u svoju ružu zbog njihova zadnjeg spoja, ali Nikolini su se osjećaju pomiješali i bila je u strahu zbog mogućeg odlaska.

„Zanemario si me od našeg zadnjeg spoja pa ne znam što me čeka večeras“, rekla mu je Nikolina.

Na ceremoniji Nuša je dobila prvu ružu, druga je pripala Mihaeli i tako je Nikolina ostala bez svog Gospodina Savršenog.

„Stvarno si predivna osoba i mislim da zaslužuješ najbolje i da ćeš to pronaći izvan ovog showa“, rekao joj je Mijo, a Nikolina je zaključila: „Glavu, gore, idemo doma. Znam koliko vrijedim i mislim da to samo Mijo može požaliti, a ne ja. Hvala lijepo i doviđenja!“

Mihaela i Nuša tako ulaze u finale showa 'Gospodin Savršeni', a koga će Mijino srce odabrati - ne propustite pogledati u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!