Ostani doma

GOSPODIN SAVRŠENI

VELIKO FINALE: Je li ljubav pronašla svoj put iako je bio dug i trnovit?

Devetnaest atraktivnih djevojaka više od mjesec dana živjelo je u raskošnoj vili od 1000 četvornih metara te na imanju od 8000 četvornih metara s bazenom, putovalo na romantične spojeve diljem Hrvatske i uživalo u adrenalinskim iznenađenjima koje im je priredio Gospodin Savršeni - Mijo Matić!

Poljupci, fatalna kemija, ljubomora, suze, svađe i spletke obilježili su drugu sezonu showa u kojoj su djevojke odlučile koristiti sve raspoložive taktike kako bi osvojile srce Mije Matića. U ljubavi i ratu sve je dopušteno, zar ne?

Svaka je ceremonija ruža bila napetija od one prethodne, a redoslijed davanja bio je predmet rasprave tijekom cijelog prikazivanja emisije. Ostala je još samo finalna odluka u kojoj će Mijo Matić odlučiti je li pronašao djevojku o kakvoj je donedavno sanjao. „Drago mi je što imam spoj s obje možda mi to pomogne u odluci“, iskren je Mijo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koga je Mijo tijekom ove nezaboravne pustolovine najviše zavolio te s kojom djevojkom planira slatku budućnost - ne propustite pogledati u finalnoj epizodi showa „Gospodin Savršeni“ večeras u 20 sati na RTL-u!

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na

Reci što misliš!