Ostani doma

EKSKLUZIVNI INTERVJU

Nikolina nakon ispadanja: 'Mijin poljubac ne mogu ni s čim usporediti, a naš prvi spoj bio je magičan…'

Nikolina Tutić, finalistica 'Gospodina Savršenog', u sinoćnjoj epizodi napustila je show. S njom smo odmah nakon izlaska iz vile razgovarali o dojmovima, suzama i svađama, ali i zašto ona i Mijo nisu uspjeli...

Nikolina Tutić je za RTL TV priznala da je priželjkivala prolaz do finala, ali i da su se kod nje razvili osjećaji prema Miji, koje nije skrivala od drugih. „Nije mi teško što sam ispala, sve se uvijek događa s nekim razlogom. Za mene je ovo bilo jedno novo i lijepo iskustvo iz kojeg sam izašla nešto pametnija. Show me definitivno promijenio na neki način. Rad na sebi je borba sa samim sobom. Upoznati sebe i kako reagirati u situacijama kad si okružen kamerama, moram priznati, nije lako“, rekla nam je Nikolina, koja je još uvijek pod dojmom svega što je prošla.

„U show sam se prijavila zbog ljubavi, to je bar jasno. Htjela sam pomaknuti vlastite granice i biti otvorena  prema novim stvarima. Kad se prijaviš, djelić tebe uvijek očekuje što bolji rezultat. Mislim da su moji osjećaji prema Miji bili vidljivi. Ipak, kad s nekim provodiš puno vremena, razviješ osjećaje. Iako me nije izabrao, nemam mu što zamjeriti, trudio se svakoj dati pažnju i vrijeme, koliko je to bilo u njegovoj moći“, dodaje polufinalistica showa.

'Naravno da mi je imponiralo što sam bila prva koju je poljubio'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bila je prva djevojka koju je Mijo poljubio u showu, a Nikolina sad iskreno priznaje da joj nije bilo svejedno kad se Mijo ljubio s drugim curama nakon nje. „Pa naravno da mi je smetalo, čak i da nisam bila prva koju je poljubio, smetalo bi mi. Naravno da mi je imponiralo što sam bila prva koju je poljubio.  Svima nam imponira to jer je to ipak nešto značilo. Prva ili zadnja, možda i nije bitno, ali naravno da ti je drago kada si prva“, komentirala je te dodala kako se Mijin poljubac „nema s čim usporediti kao ni opisati“.

„Mijo je jako dobar, simpatičan, duhovit dečko, kao i svi mi ima svoje vrline, a i mane. Svakako mi se najviše sviđalo kod njega to što je jako humorističan, a osvojio me iskrenošću i lijepim plavim okicama“, opisuje Nikolina.

'Svi smo mi ljudi, to je igra i u svakoj igri ima onih koje igraju prljavo'

„Samo sudjelovanje i prilika koja mi je pružena bili su magični trenuci za mene, a ne mogu ne spomenuti svoj prvi spoj kad pričam o tim trenucima“, kaže Nikolina, kojoj su u showu od ceremonija ruža bile stresnije prepirke i svađe s djevojkama. „Ne mogu reći da sam nekome od njih nešto zamjerila pa ću samo prokomentirati da je svatko radio onako kako misli da je najbolje za njega. Svi smo mi ljudi, to je igra i u svakoj igri ima onih koje igraju prljavo. Došle smo osvojiti nečije srce i istaknuti se u masi. A, nažalost, to je nekada i prljava igra“, zaključuje.

Na pitanje koje trenutke iz showa će zauvijek pamtiti, Nikolina odgovara protupitanjem: „Od kud krenuti?“ kaže pa nastavlja, „Prekrasna mjesta, putovanja, destinacije za koje nisam ni mislila da ću posjetiti. Upoznati toliko karaktera djevojaka do Gospodina Savršenoga i prekrasnu našu voditeljicu Antoniju. Svakako preporučujem i drugima da prožive slična iskustva!“

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na

Reci što misliš!