VELIKO FINALE

Mijo odveo Mihaelu na surfanje, nije baš bila oduševljena: 'Kad sam je vidio onaku sređenu u štiklama... Ne znam kako će ovo odgovarati našem spoju'

"Imam zabavan dan u planu i nadam se da će se Mihaeli svidjeti", komentirao je Mijo dok je čekao Mihaelu da se spremi i izađe iz vile...

"Ne znam gdje me Mijo vodi, ne znam što me očekuje, ali znam da ću dati sve od sebe da prođe najbolje moguće", komentirala je uzbuđena Mihaela. 

"Kad sam je vidio onaku sređenu u štiklama... Ne znam kako će ovo odgovarati našem spoju", nasmijao se Mijo, ali nije joj to odmah htio reći. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U Mijinom društvu se uvijek osjećam sretno i opušteno i veseli me svaki trenutak s njim zato jer nikad ne znam kamo idemo i što radimo", komentirala je Mihaela prilikom izlaska iz vile.  

Kad su stali, Mijo je izvadio role iz prtljažnika te rekao Mihaeli da trebaju obnoviti znanje s prvog spoja kad su se išli klizati. Međutim, to nije bilo sve, par je išao na surfanje na Jarun!

"Ja, čizmice i surfanje. No way!", komentirala je Mihaela. Iako ju je u početku bilo strah stati na dasku, prihvatila je izazov i zaključila: 'Nije loše kad probaš malo!"

 

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na