Finale showa

Mihaela ispala: 'Iznenadila me njegova odluka jer sam mislila da imamo neku konekciju i da sam njemu stvarno posebna koliko je pričao'

Mijo je pozvao Mihaelu na razgovor te joj priopćio zaista teške vijesti

"Danas mi je zaista bilo drago što si bila ovdje, što si upoznala jedan dio ljudi koje nisi imala prilike upoznati. Zaista si krasna, mislim da si puna ljubavi i empatije, zaista uz tebe se muškarac se osjeća i sigurno i zaštićeno, rekao bih, zaista o svemu brineš", rekao joj je Mijo. 

"Mijo, dobro ti idu komplimenti", rekla je Mihaela kroz smijeh.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Stvarno mi je bilo lijepo s tobom, sve te uspomene ću zauvijek pamtiti, mislim da nisam taj muškarac koji može ispuniti ono što ti očekuješ ili što ti pružaš, mislim da zaslužuješ bolje puno", rekao joj je Mijo. 

"Nadam se da ćeš svoju sreću pronaći s Nušom ili bilo gdje na svijetu jer je zaslužuješ", odgovorila mu je Mihaela, zagrlila ga i otišla.

"Znala sam da će ovo iskustvo biti turbulentno jer se nikad nisam ovako emotivno otvorila kao sad", rekla je Mihaela. 

"Iznenadila me njegova odluka jer sam mislila da imamo neku konekciju i da sam njemu stvarno posebna koliko je pričao", rekla je Mihaela dok se vozila kući u autu te dodala: "Ja više neću tražiti ljubav, sad ću očekivati od života da od mene nađu ljubav, ja od života više tražit neću", poručila je Mihaela.

  • Gospodin Savršeni

    reality - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Antonija Blaće
    Gledaj na