Ostani doma
Mijo se oglasio: 'Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe'
RTL

GOSPODIN SAVRŠENI

Mijo se oglasio: 'Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe'

Mijo je bio iskren prema Nuši, ali to ne znači da ju je prekid manje povrijedio. Čak je uglazbila i pjesmu koju mu je napisala

Nakon što je ovog vikenda otkriveno kako Mijo i Nuša iz showa 'Gospodin Savršeni' više nisu skupa, na Instagramu se oglasio i sam Gospodin Savršeni.

"Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe", napisao je Mijo. Naime, on i Nuša viđali su se neko vrijeme, ali Mijo je shvatio da ne može ići u dublju emocionalnu vezu. Prema Nuši je pristupio iskreno. "Nakon showa sam se emocionalno istrošio. Stalno sam bio s ljudima, išao sam s jednog spoja na drugi, otvarao se svima. Bilo mi je lijepo na početku s  Nušom. Kad je otišla u Sloveniju, ostao sam tih nekoliko dana sam i nisam joj se javio", objasnio je u intervjuu za 'Exkluziv', ali Nuša to nije primila baš najbolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mijo Matic (@mijomatic) Lis 21, 2019 u 1:17 PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije skrivala kako ju je povrijedio, ali ni da još uvijek osjeća nešto prema njemu. Štoviše, Nuša je snimila spot za pjesmu 'Sudbinu samo nebo piše' koju je napisala Miji, a koju smo čuli u finalnoj epizodi te koja bi ovih dana trebala ugledati svjetlo dana.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!