Ostani doma
Što se zbiva kada udovac s tri sina ponovo sretne svoju mladenačku ljubav? Otkrijte u novoj seriji na jesen!
RTL

'horvatovi' na rtl televiziji

Što se zbiva kada udovac s tri sina ponovo sretne svoju mladenačku ljubav? Otkrijte u novoj seriji na jesen!

U ‘Horvatovima’ glume i djeca od 8 do 18 godina što ovoj obiteljskoj seriji daje posebnu draž te je čini serijom koju mogu pratiti baš članovi obitelji

Što se zbiva kada udovac s tri sina ponovo sretne svoju mladenačku ljubav, ženu u najboljim godinama, koja je razvedena i živi s dvije kćeri i majkom, gledatelji će doznati u obiteljskom serijalu “Horvatovi” koja je počela sa snimanjem za RTL Televiziju.

 “Horvatovi” su osmišljeni prema španjolskom serijalu “Los Serrano”, jednom od najgledanijih serijala u Španjolskoj, u kojoj se upravo snima deveta sezona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Glavne uloge u 'Horvatovima' igraju Goran Navojec i Bojana Gregorić. On je otac tri sina, a ona majka dvije kćeri i njegova srednjoškolska ljubav. Ponovni susret nakon niza godina bit će fatalna – Lila (Bojana Gregurić) mijenja život naglavačke i seli se Stjepanu Horvatu (Goran Navojec), za kojeg se uskoro I  udaje. Postaju jedna velika obitelj s petoro djece i tu započinje priča. Osim njih glume i Bojan Navojec, Marija Škaričić, Ljubomir Kerekeš, Vojislav Brajović te mnogi drugi poznati glumci.

Također, u ‘Horvatovima’ glume i djeca od 8 do 18 godina što  ovoj obiteljskoj seriji daje posebnu draž te je čini serijom koju mogu pratiti baš članovi obitelji.

 Serija će zasigurno podignuti glumačke i produkcijske standarde jer se jedna epizoda snima i po četiri dana za razliku od svih ostalih serija ovakvog tipa koje su se na komercijalnim televizijama snimale maksimalno jedan i pol dan po epizodi.

 Ne propustite  ‘Horvatove’ , ove jeseni na RTL Televiziji!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!