Ostani doma
Kockica / Novosti
Da, ovako danas izgleda Steve Urkel iz serije ‘Pod istim krovom’!
Slapped Ham

NEKAD I SAD

Da, ovako danas izgleda Steve Urkel iz serije ‘Pod istim krovom’!

Jaleel Ahmad White utjelovio je Stevea Urkela, jednog od najpoznatijih i najprepoznatljivijih likova u povijesti američkih serija.

Američki glumac rođen je 1976. godine, karijeru je započeo već s tri godine glumeći u reklami za žitne pahuljice. Prva televizijska uloga bila mu je u seriji The Jeffersons, 1984. godine. Ubrzo nakon toga našao se u ulozi Rudyja Huxtablea u seriji “The Cosby Show”.

Sa samo 12 godina White je zaigrao ulogu za koju tada nije mogao ni slutiti da će postati toliko popularna, uloga Stevea Urkela, zabavnog, nepodnošljivog štrebera u seriji “Pod istim krovom”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad je serija završila 1998. godine, White je imao 22 godine godine. I sam je priznao kako se zasitio uloge Urkela. Nakon uloga u serijama, u suradnji s Warner Brosom okušao se u animiranim filmovima Čarobni mač te je posudio svoj glas kako bi oživio Martina Luthera Kinga.

2011. godine pojavljuje se u osmoj sezoni serije House, a godinu dana poslije sudjeluje i u showu “Ples sa zvijezdama”. Tijekom 2017. godine u suradnji s televizijskom kućom CBS radio je na vlastitom showu 'Me, Myself & I'.

White ima 11-godišnju kćer Samayu s bivšom djevojkom Bridget Hardy.

Vi ga gledajte u humorističnoj seriji “Pod istim krovom”!

  • Pod istim krovom

    humoristična serija - SAD - 1989.

    Ponedjeljak - petak u 23.50 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!