Ostani doma
Kockica / Novosti
Pet zanimljivih činjenica o seriji 'Malcolm u sredini': Evo zašto su producenti umalo odustali od snimanja!

NA RTL KOCKICI

Pet zanimljivih činjenica o seriji 'Malcolm u sredini': Evo zašto su producenti umalo odustali od snimanja!

Američka humoristična serija prvi je put emitirana 9. siječnja 2000. godine, a završila je 14. svibnja 2006. Kroz sedam sezona upoznali smo zabavnu obitelj mladog genija Malcolma.

Donosimo vam pet zanimljivih činjenica o ovoj vrhunskoj humorističnoj seriji.

1. Velik dio snimanja odvio se u ulici Thirty Mile Zone u Los Angelesu. Kuća koja se u seriji prikazuje kao Malcolmova nalazila se u privatnom vlasništvu te je iznajmljena za 3 tisuće dolara po danu kako bi se u njoj moglo snimati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

2. Uvodnu pjesmu, „Boss of Me“, napisala je i izvela alternativna rock-grupa „The Might Be Giants“. Godine 2002. pjesma je osvojila Grammy za najbolju uvodnu pjesmu.

3. Ova serija ima i svoju rusku verziju, ali nakon jedne epizode, odustali su od snimanja.

4. Malo je nedostajalo da se serija ne prikazuje. Televizijska mreža koja je imala prava na seriju zbog pretrpanog rasporeda odlučila je kako ju ipak ne želi emitirati te su je potpuno izbacili iz svog programa. Odmah nakon toga, Fox je otkupio prava i sigurni smo da nisu požalili.5. Baš kao i u mnogim drugim američkim serijama, i u ovoj se pojavljuju slavne osobe. Doduše, ova serija bila je među prvima koja je uvela tu praksu. Gosti koji su se pojavili u 'Malcolmu' nisu bili toliko popularni, ali danas su zaista svjetske zvijezde. Tako su svoju malu ulogu u seriji dobili: Eric Stonestreet, Dakota Fanning, Hayden Panettiere, Ashley Tisdale i Jerry Trainor.

Humorističnu seriju „Malcolm u sredini“ gledajte od na RTL Kockici!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!