Ostani doma
Kockica / Novosti
Ne propustite – nova sezona popularne SF serije 'Zvjezdane staze: Nova generacija' samo na Kockici!

u 21:50

Ne propustite – nova sezona popularne SF serije 'Zvjezdane staze: Nova generacija' samo na Kockici!

Uživajte u najboljoj sezoni 'Zvjezdane staze' franšize

Od večeras na Kockici pratite 3. sezonu kultne serije 'Zvjezdane staze: Nova generacija' u kojoj nastavljamo pratiti svemirske dogodovštine na brodu Enterprise. Jean-Luc Picard nastavlja sa svojom posadom putovati prema udaljenim planetima u potrazi za novim životnim oblicima i hrabro kročiti ondje gdje nije bio nitko prije njega.

>> Picard se vraća u svemir! – objavljen je spektakularni trailer za nastavak 'Zvjezdanih staza' koji je oduševio trekovce diljem svijeta

Fascinantan podatak - čak šest epizoda treće sezone nominirano je za osam Emmyja!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Epizoda 'Yesterday's Enterprise' nagrađena je za izvanrednu montažu zvuka, a 'Sins of the Father' za najbolju režiju. Nakon što je službeni kiropraktičar upozorio da članovi glumačke postave riskiraju trajne ozljede kralježnice, nove dvodijelne vunene uniforme zamijenile su izrazito uske spandeks uniforme iz prve dvije sezone.

Finale 3. sezone i prelazak priče u 4. sezonu, 'The Best of Both Worlds' jedna je od najcjenjenijih epizoda 'Zvjezdanih staza' i uvrštena je 2001. u „100 najvažnijih trenutaka televizijske povijesti“ TV vodiča, te se time postavila na sam vrh najboljih epizoda franšize 'Zvjezdane staze: Nova generacija'. 

  • Zvjezdane staze: Nova generacija

    znanstveno-fantastična serija - SAD - 1987.

    Ponedjeljak - petak u 22.20 sati
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!