Ostani doma
Kockica / Novosti
Pogledajte kako se ekipa Kockice zabavlja na snimanju nove edukativno-zabavne emisije 'Jeste li znali?'
RTL

FOTOGALERIJA

Pogledajte kako se ekipa Kockice zabavlja na snimanju nove edukativno-zabavne emisije 'Jeste li znali?'

Od Istre i Dalmacije do središnje Hrvatske te neizostavne Slavonije - krećemo na put po Lijepoj Našoj!

Hrvatska vrvi kulturnim i povijesnim znamenitostima o kojima mnogi malo znaju, a koje svakako vrijedi upoznati. Onim najmlađima upravo njih donosi nova edukativno-zabavna emisija 'Jeste li znali?' koja ove jeseni kreće na RTL Kockici. 

'Jeste li znali?' televizijski je format koji je svojevrsni nastavak popularnog serijala 'Etno sat'. S ciljem upoznavanja kulturne baštine i zanimljivosti koje krije Hrvatska, marljiva ekipa Kockice proputovat će Lijepu Našu u potrazi za nevjerojatnim činjenicama. Serijal koji čini 30 epizoda obiluje pričama o kućama poznatih izumitelja i pisaca, raznim zemljopisnim fenomenima, gastronomskim užitcima, ali i muzejima koji vraćaju dašak prošlosti te služe kao podsjetnik na neka druga vremena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Snimanja su u punom jeku, a prve lokacije na kojima je voditelj Davor Balažin razgovarao sa svojim sugovornicima bile su Ivanina kuća bajke u Ogulinu - multimedijalni i interdisciplinarni centar za posjetitelje koji slavi lik i djelo Ivane Brlić Mažuranić te Memorijalni centar 'Nikola Tesla' u Smiljanu. 

Jeste li znali?

Atmosferu sa seta pogledajte u našoj fotogaleriji, a emisiju 'Jeste li znali?' ne propustite ove jeseni na Kockici!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!