Ostani doma
Kockica / Novosti
Sjećate li se prvih Power Rangersa iz sad već davne 1993. godine? Evo kako izgledaju danas!
FOX Kids

od ponedjeljka na Kockici

Sjećate li se prvih Power Rangersa iz sad već davne 1993. godine? Evo kako izgledaju danas!

Mladim je glumcima uloga superjunaka vrlo brzo donijela planetarnu slavu, a nekima od njih to je do danas ostao najzapamćeniji glumački angažman…

'Mighty Morphin Power Rangers' američka je televizijska serija koju su stvorili Haim Saban i Shuki Levy, a koja je s emitiranjem započela 28. kolovoza 1993. na mreži Fox Kids. Pratila je avanture šestero tinejdžera kojima se život mijenja iz temelja kad ih stari mudrac Zordon odabere da postanu moćni Rangersi, superjunaci kojima je misija zaustaviti zlu Ritu Repulsu koja želi osvojiti čitav planet Zemlju.

Prva je sezona uključivala čak 60 epizoda, a originalnu ideju autori su preuzeli iz japanske serije Super Sentai sa sličnom premisom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zapažene uloge u seriji su ostvarili Jason David Frank (zeleni Power Ranger), Thuy Trang (žuti Power Ranger), Austin St. John (crveni Power Ranger), Amy Jo Johnson (ružičasti Power Ranger), Walter Jones (crni Power Ranger) i David Yost (plavi Power Ranger).

Šestero mladih glumaca, zahvaljujući ulogama superjunaka u prepoznatljivim kostimima različitih boja, postali su miljenici djece i mladih diljem svijeta, a serija je zaludjela svijet i vrlo brzo postala dijelom popularne kulture.

O ogromnoj popularnosti svjedoči čak 26. sezona serije, s 27. u pripremi, te tri dugometražna filma, od kojih je posljednji izašao 2017. godine. Tim su se povodom na premijeri okupili originalni Power Rangersi, svi osim Thuy Trang koja je nesretno preminula u prometnoj nesreći 2001. godine, u dobi od samo 27. godina.

Novu, 26. sezonu 'Power Rangersa' ne propustite svakim danom u 18:25 sati na Kockici.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!