Ostani doma
Kockica / Novosti
Sedam tajni sa seta omiljenog sitcoma: Zašto Raymond mrzi naziv serije, a Debra u većini scena sjedi za stolom?
Mental Floss

RADNIM DANOM NA KOCKICI

Sedam tajni sa seta omiljenog sitcoma: Zašto Raymond mrzi naziv serije, a Debra u većini scena sjedi za stolom?

Humoristična serija 'Raymond' s emitiranjem je krenula 1996. godine, a o njezinoj uspješnosti svjedoči 9 sezona i 15 osvojenih Emmyja

Priča o Raymondu, sportskom novinaru i obiteljskom čovjeku kojem život neprestano zagorčavaju roditelji i brat koji žive u kući preko puta, brzo je osvojila srca mnogih gledatelja. Urnebesne scene, sarkastični komentari i obiteljske nezgode u kojima se svi možemo prepoznati razlog su zašto ih volimo sve ove godine.

U nastavku vam donosimo sedam zanimljivosti sa seta koje zasigurno dosad niste znali!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

1. Holivudski veteran Peter Boyle tvrdi da je ulogu Raymondova oca dobio zahvaljujući sitnoj nesreći koja mu se dogodila na dan audicije. Naime, izgubio se i nije mogao pronaći adresu pa je na audiciju stigao uzrujan, čangrizav i sarkastičan - i sve oborio s nogu!

2. Prema riječima Raya Romana, Patricia Heaton dobila je ulogu njegove supruge Debre jer je jedina pristala poljubiti ga u usta na audiciji.

3.  Troje Raymondove djece (Ally, Geoffrey i Michael) su braća i sestre i u stvarnome životu.

4. Peter Boyle jedini je ''odrasli'' član glumačke ekipe koji za svoju predstavu u seriji nije osvojio Emmyja, iako je bio nominiran nekoliko puta.

5. Glavni glumac Ray Romano bio je izrazito protiv naziva serije ''Everybody Loves Raymond'', smatrajući da se njegov lik previše ističe u odnosu na ostale.

6. Jedan od kandidata za ulogu Rayeva brata, Roberta Baronea, bila je i glavna zvijezda serije ''Obitelj Soprano'', James Gandolfini. No urnebesnog Roberta na kraju je ipak savršeno utjelovio Brad Garrett.

7. Paricia Heaton tijekom snimanja čak je dvaput bila trudna. Kako bi joj ispunili želju da što duže ostane na setu, autorima je na pamet palo nekoliko ideja. Tako Patricia u većini svojih scena sjedi za stolom ili leži na kauču umotana u deku te tako prikriva svoj trudnički trbuščić.

Omiljeni sitcom ne propustite svakim radnim danom u večernjem terminu na Kockici!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!