Ostani doma
Kockica / Novosti
Will Smith snimat će novu seriju o Princu iz Bel Aira – ali malo drugačiju
YouTube

nakon 24 godine

Will Smith snimat će novu seriju o Princu iz Bel Aira – ali malo drugačiju

Omiljena humoristična serija dobit će svoje novo izdanje i proširenu radnju

Nakon 24 godine 'Princ iz Bel Aira' dobit će novu verziju s radnjom smještenom u današnje vrijeme. 

Will Smith, zvijezda prethodnih šest sezona popularne serije, trenutno vodi pregovore s najvećim streaming servisima koji će od njih preuzeti prikazivanje nove serije u kojoj će Smith biti izvršni producent, prenio je Hollywood Reporter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) on Aug 11, 2020 at 9:15am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novu seriju radit će gotovo ista ekipa, Smithova producentska kuća Westbrook Studios snimit će seriju u suradnji s Universal TV-om, tvorci originalne serije, Andy i Susan Borowitz bit će sada u ulozi izvršnih producenata, uz Willa Smitha i tadašnje izvršne producente, Quincyja Jonesa i Bennyja Medinu.

Na ideju o rebootu serije Will Smith došao je nakon što je pogledao kratki fan film koji je snimio Morgan Cooper u ožujku 2019. o tome što je Will Smith bio prije nego li je došao živjeti svojim rođacima Banksima na Bel Air. Radnja filma započinje pričom o tučnjavi na košarkaškom igralištu koja se spominje u najavnoj špici serije Princ s Bel Aira. No i ona nije nimalo smiješna, već prikazuje vrlo surovu realnost života mladih crnaca u zapadnoj Philadelphiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s__00snostalgia (@90s__00snostalgia) on Jul 24, 2020 at 6:41am PDT

Smithu se sve toliko svidjelo da je pozvao Coopera kao gosta u svojoj YouTube emisiji i nakon svega su dogovorili i isplanirali da će Will Smith napisati, producirati i režirati novu seriju o princu s Bel Aira. Radnja će biti smještena u današnje vrijeme, epizode će trajati po sat vremena, no žanr više neće biti komedija, već drama.

Smith je u intervjuu otkrio da Princ s Bel Aira ionako zapravo nije imao pozitivnu i jednostavnu priču kao što se činilo. Smith je objasnio kako ga je zapravo serija spasila “Kad sam se preselio u LA i počeo snimati seriju Princ s Bel Aira, neki moji prijatelji su ubijeni, drugi su pritvoreni.. Bijeg koji sam ja tada napravio, napravio je i Will u seriji.”

Pogledajte kako je Morgan Cooper zamislio da je izgledala situacija zbog koje je Will preselio na Bel Air.

 

  • Princ iz Bel Aira

    humoristična serija - SAD - 1994.

    Ponedjeljak - petak u 23.20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!