Ostani doma
Kockica / Novosti
Na Kockici vas čeka pregršt novih sadržaja, evo što nikako ne smijete propustiti!
animationmagazine.net

zabava za sve generacije

Na Kockici vas čeka pregršt novih sadržaja, evo što nikako ne smijete propustiti!

Zabava za sve generacije zagarantirana je na Kockici...

Već od sutra ne propustite nove edukativne emisije, dosad neviđene pustolovine animiranih junaka i nagrađivane BBC-jeve dokumentarce...

Družite se s Jankom Strižićem i Simpsonima 

RTL Kockica od sutra je dom nekim od najpopularnijih animiranih junaka današnjice, pa će tako svi mališani doći na svoje uz Emmyjem nagrađene dogodovštine 'Janka Strižića', buntovne ovce koja odbija slijediti svoje stado i zbog toga upada u urnebesne nevolje. Na male se ekrane vraćaju i legendarni 'Garfield i prijatelji', a tu su i nove sezone obožavanih junaka 'Maše i Medvjeda'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nešto starije ljubitelje animacije u večernjem će terminu posebno razveseliti nove sezone kultnih 'Simpsona' te hrvatska TV premijera popularnog 'Family Guya' ('Obiteljski čovjek'), poznatog po svom crnom humoru i realnom prikazu svakodnevnice jedne prosječne obitelji. U program vikendom stiže i dramska serija 'Knjižničari', koja prati avanture članova drevne organizacije čiji je zadatak pronalazak i čuvanje moćnih i tajanstvenih artefakata..

Crtajte, vježbajte i otkrijte nove tehnologije

'Mašta crta svašta' novi je serijal u kojem će gledatelji naučiti kako u nekoliko koraka i od samo jednog slova ili brojke mogu nastati prava mala remek-djela. 'Što ako bi netko probušio Zemlju ili ugasio Sunce?' - dječja pitanja uvijek su brojna i zanimljiva, a njihovoj znatiželji često nema kraja. Novi serijal 'Što ako?' pokušat će odgovoriti upravo na njih, dok će im 'Zoopedija' dati odgovore na mnoga zanimljiva pitanja o životinjama, poput onih dočekaju li se mačke uvijek na noge ili zašto su kornjače spore. Voditelj emisije je Davor Balažin, a u svakoj će epizodi svoje zanimljive nedoumice postavljati djeca, a odgovore će im nuditi stručnjaci iz zagrebačkog Zoološkog vrta.

RTL-ov 'Tehnolovac', na čelu s urednikom i voditeljem Tomislavom Tomaševićem, gledatelje je oduševio recenzijama najnovijih uređaja i pričama iz uzbudljivog svijeta modernih tehnologija, a već sljedeće subote na starta nova sezona koja će ponovno ponuditi aktualne novosti iz svijeta tehnoloških dostignuća te prezentirati recentne modele uređaja bez kojih se moderni život teško može zamisliti.

Kako biti fit i pritom se odlično zabavljati na svježem zraku najmlađi su Kockići već dobro naučili uz 'Fit klince', a od sutra ih u novim epizodama očekuju posve nove vježbe i zanimljive igre koje su osmislili treneri Arijana i Robi.

Vikendom uživajte uz najbolje dokumentarce

Razigranu jesen na Kockici vikendom će upotpuniti vrhunski BBC-jevi dokumentarci , a prvi od njih je 'Skrivena kraljevstva'. Kako izgleda život iz perspektive nekih od najsitnijih životinja na svijetu, doznat ćete već sljedeće subote.

RTL Kockica - baš fora!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!