Ostani doma
Kockica / Novosti
'I živjeli su dugo i sretno...' nećete više nikad čuti jer zla kraljica želi svim bajkama dati nesretan kraj

večeras u 19:55 na Kockici

'I živjeli su dugo i sretno...' nećete više nikad čuti jer zla kraljica želi svim bajkama dati nesretan kraj

'Čiča miča (ne)sretna je priča': Od Johna H. Wiliamsa, producenta 'Shreka' stigla je još jedna neobična komedija koja se poigrava s bezvremenskim pričama dajući drugačiji zaplet, a gledateljima svih generacija odličan provod

U Zemlji Bajki nekada je sve bilo kako treba biti - Pepeljuga je išla na bal, Zlatokosa raspustila kosu, a uspavana ljepotica upravo dobila poljubac. Sve je bilo pod kontrolom, dok čarobnjak, koji održava ravnotežu između dobra i zla, nije otišao na odmor, a njegovi pomoćnici počinili su grešku.

Pepeljugina zla maćeha dočepala se čarobnog štapića s namjerom da zavlada Zemljom Bajki te svim pričama podari nesretni završetak. Pepeljugi, Trnoružici, patuljcima i ostalima likovima iz bajki sada preostaje izboriti se za svoj sretan kraj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od Johna H. Wiliamsa, producenta 'Shreka', 'Shreka 2' i 'Shreka 3', stiže na još jedna neobična komedija koja se poigrava s bezvremenskim pričama dajući im drugačiji zaplet, a gledateljima svih generacija nudi odličan provod. 'Čiča Miča…' vizualno je zapanjujuća. Poznati likovi jednako tako poznatih bajki osuvremenjeni su uz posljednja dizajnerska i tehnološka postignuća svijeta animacije.

Na Kockici gledamo na hrvatski sinkroniziranu verziju u kojoj su glasove likovima dali - Jasna Palić Picukarić, Hrvoje Klobučar, Filip Jurčić, Ozren Grabarić, Zlatan Zuhrić, Jasna Bilušić i mnogi drugi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!