Ostani doma
Kockica / Novosti
Pjevamo, kuhamo i učimo zajedno: Čak tri nova edukativno-zabavna formata od  danas pratite na Kockici!
RTL

baš fora

Pjevamo, kuhamo i učimo zajedno: Čak tri nova edukativno-zabavna formata od danas pratite na Kockici!

RTL Kockica za najmlađe je gledatelje pripremile zanimljive emisije te crtane serije koje će ih zabaviti, ali i poučiti, a na rasporedu su radnim danom u jutarnjem terminu

Pjevajmo na engleskom

Upoznajte ZeZe, simpatičnu i znatiželjnu zebru koja se upušta u razne avanture sa svojim prijateljima, približavajući djeci popularne pjesmice na engleskom jeziku, kao što su 'Row, Row, Row Your Boat', 'Pat-A-Cake' ili 'Twinkle Twinkle Little Star'. 

Ova edukativna animirana serija namijenjena je djeci od 2 do 4 godine, a jednostavni i zabavni nastupi simpatične životinjske škvadre sjajan su način da djeca kroz glazbu upoznaju engleski jezik. U svakoj epizodi predstavljena je i jedna priča povezana s pjesmicom koju najmlađi mogu lako razumijeti i pjevati zajedno sa Zeze zebrom.

Jezikoslovci

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A za nešto starije Kockiće, tu su nove epizode omiljenih 'Jezikoslovaca'. Nakon vrlo uspješne školice njemačkog, zabavno-edukativni format iz tvornice RTL Kockice u novim će epizodama djeci približiti engleski jezik. U svakoj epizodi mali, ali i veliki gledatelji, uz pomoć učiteljice i njezinih pomagača, učit će po jedno tematsko područje.

Vidjet ćete da je sasvim lako i zabavno za svega nekoliko minuta naučiti kako na engleskom jeziku brojati, opisati kakvo je vani vrijeme, nabrojati dane u tjednu te svladati nazive životinja, voća i povrća.

Djeca kuhaju

U novim epizodama poznatog serijala RTL Kockice 'Djeca Kuhaju' umijeće pripreme jela bit će prepušteno malim i spretnim dječjim rukama, a osim prezentacije jednostavnih recepata koje djeca mogu sama pripremiti, gledatelji mogu doznati i neke korisne savjete o prehrani.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!