Ostani doma
Kockica / Novosti
‘Mućke‘ slave 40. rođendan! Zvijezde serije zajedno nazdravile u omiljenom pubu
Profimedia

Cwying!

‘Mućke‘ slave 40. rođendan! Zvijezde serije zajedno nazdravile u omiljenom pubu

Tko ne bi htio probati Del Boyev koktel?

Gwyneth Strong, popularna Rodneyeva supruga Cassandra iz legendarne serije 'Mućke', imala je čast ovog vikenda otvoriti preuređeni kultni pub 'The Nags Head' (Kobilja glava) povodom 40. rođendana obožavane serije. U tom pubu snimljeni su brojni nezaboravni trenuci, njezino vjenčanje s Rodneyem i nezaboravna rođendanska zabava ujaka Alberta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cathy mct (@cathymc67)

Gwyneth su se pridružili Philip Pope, koji je u seriji glumio najzapamćenijeg epizodnog lika, Tonyja Angelina i Andrea Bernard koja je glumila konobaricu Nervous Nerys. Pogledajte u nastavku isječak iz  vjerojatno najpopularnije epizode u kojoj je Tony Angelino svaki put do suza sve nasmijao svojim pjevanjem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iza ovog nostalgičnog uređenja 'The Nags Heada' stoji TV kanal Gold, i na žalost brojnih obožavatelja, ovako uređen je otvoren za javnost samo tri dana, no malobrojni sretnici mogli su uživati u pinti pive za 83p i u Del Boyevim koktelima i sokovima Crème de la Menthe i Britvic Orangeu.

Cassandra je odušeljena izjavila: “Ne mogu vjerovati da je prošlo 40 godina od prvog prikazivanja serije. Mnogobrojnim vjernim obožavateljima ovo će se jako svidjeti.“

Legendarne 'Mućke' ne propustite gledati od ponedjeljka do četvrtka u 20:45 na Kockici.

  • Mućke

    humoristična dramska serija - Velika Britanija - 1989.

    Ponedjeljak - četvrtak u 20.45 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!