Ostani doma
Kockica / Novosti
Obožavatelji i kolege tuguju: Umro je legendarni Boycie iz 'Mućki'
TWTR/onlyfoolsnews

R.I.P.

Obožavatelji i kolege tuguju: Umro je legendarni Boycie iz 'Mućki'

Del Boy se od Boycieja oprostio objavom na službenom Twitter profilu 'Mućki'

Britanski glumac John Challis, najpoznatiji po ulozi Boycieja u humorističnoj seriji 'Mućke', preminuo je u 80. godini nakon duge borbe s teškom bolešću, prenio je BBC.

Obitelj je objavila kako je Challis umro “mirno u snu, nakon duge borbe s rakom” i da je gledateljima “ostavio veliko nasljeđe svojim radom koji će im još puno godina donositi zadovoljstvo i mamiti osmijehe”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

John Challis je u 'Mućkama' od 1981. do 2003. godine glumio beskrupuloznog trgovca rabljenim automobilima Boycieja. Njegov lik bio je toliko popularan među obožavateljima da ga je Challis iskoristio za čak četiri spin-off serije u kojima je glumila i Sue Holderness, njegova televizijska supruga iz 'Mućki', Marlene.

 Sue Holderness na društvenim mrežama oprostila se od Challisa napisavši:

“Marlene bez Boycieja – to je nezamislivo. John Challis bio je moj partner na ekranu i pozornici 36 godina i moj voljeni prijatelj. Počivao u miru, dragi Johne. Svakoga dana ćeš mi nedostajati”.

David Jason, koji je u seriji glumio Del Boya, oprostio se od njega priopćenjem koje je objavljeno na službenom Twitter profilu 'Mućki'.

"Toliko tužna vijest. John je bio tako divan čovjek, odličan glumac i moj prijatelj više od 40 godina. Teško je zamisliti svijet bez njega. Iskrena sućut njegovoj obitelji u ovim nezamislivo teškim vremenima", poručio je u službenoj izjavi Jason.

Legendarne 'Mućke' ne propustite gledati od ponedjeljka do četvrtka u 20:45 na Kockici.

  • Mućke

    humoristična dramska serija - Velika Britanija - 1989.

    Ponedjeljak - četvrtak u 20.45 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!