Ostani doma
Kockica / Serije i filmovi
Divlji u srcu

RTL KOCKICA

Divlji u srcu

Britanska serija prati život veterinara Dannyja Trevaniona koji s novom suprugom i troje djece kreće u Južnu Afriku i odluči se skrasiti u neobičnom mjestu zvanom 'Leopardova jazbina'

Danny Trevanion (Stephen Tomkinson) radi kao kirurg u veterinarskoj ambulanti u Bristolu. Njegova kći Rosie (Lucy-Jo Hudson) je tinejdžerica koja ne može preboljeti majčinu smrt i ogorčena je na oca koji je pronašao drugu obitelj. Njegova nova supruga (Amanda Holden) ima dvoje djece, Evana (Luke Ward Wilkinson), koji je poput Rosie istraumatiziran zbog svega što je njegova obitelj prošla, i Oliviu (Olivia Scott Taylor), sretnu i bezbrižnu djevojčicu. Potaknuta bizarnim razlogom u trenutku najvećeg nesklada, obitelj odlazi u Južnu Afriku.

Naime, Dannyju je u veterinarsku ambulantu stigao majmunčić koji neće dugo preživjeti u engleskom zološkom vrtu te mu je potreban povratak u divljinu. Obitelj odlazi na neobično mjesto zvano „Leopardova jazbina“ čiji vlasnik njihov posjet doživljava kao dobrodošlu promjenu te mu na um pada neobična ideja – da se Trevanioni dosele na njegov ranč i počnu baviti turizmom. Danny i Sarah, u nadi da će novi život zbližiti njihovu djecu, odluče prihvatiti ponudu i odvažiti se na pravu životnu pustolovinu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

  • Divlji u srcu

    obiteljska dramska serija - Velika Britanija - 2009.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!