LJUBAV JE NA SELU

Daniel Granja (25), Manglaralto, Ekvador: 'Namjera mi je skrasiti se u Hrvatskoj'

Do sada je imao dvije duže veze, a u 'Ljubav je na selu' se prijavio jer bi volio upoznati Hrvaticu koja bi mu bila vjerna

Daniel je rođen u Guayaquilu, u Ekvadoru, i hrvatskih je korijena. Daniel ima 25 godina i bavi se prodajom dijetalnih proizvoda zbog kojih nerijetko putuje u Ameriku. Mladi farmer pomaže obitelji na imanju koje se nalazi pet minuta od plaže u Manglaraltu, gdje uzgajaju egzotično voće usred džungle. Uz to, Daniel se brine i o pčelama, konjima, patkama, ovcama, a  obožava hokej, vježba u teretani, trenira jiu-jitsu te surfa na valovima.

„Na svojoj farmi nalazim mir. Praktično je u srcu džungle“, otkriva Daniel, čije imanje ima 10 jutara dok za konje ima još osam tisuća četvornih metara. Mladi farmer voli biti daleko od grada, prometa i tehnologije. 'Katkad me stres dovede do granica izdržljivosti, a kad dođem na farmu opustim se i uživam', kaže Daniel, koji živi na farmi, u džungli s obitelji. Daniel još nikad nije bio u Hrvatskoj. 'Namjera mi je skrasiti se ondje, ali moram najprije vidjeti je li vrijedno zbog toga ostaviti sve što imam ovdje', rekao je.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do sada je imao dvije duže veze, a u 'Ljubav je na selu' se prijavio jer bi volio upoznati Hrvaticu koja bi mu bila vjerna, pomalo konzervativna i uz koju bi se osjećao sigurno. Daniela odbijaju, kako kaže, djevojke koje vole dramiti i imaju 'šefovski' stav. 'Volio bih da Hrvatice manje drame od ovdašnjih cura. Mislim da je problem što gledaju previše meksičkih i kolumbijskih sapunica. Mogao bih biti u dugogodišnjoj vezi s djevojkom koja je posvećena obitelji, ali želim i da se voli zabavljati i izlaziti. Na odgovoran način', zaključuje Daniel. 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Pošalji pismo ili email svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, ili na email: ljubavjenaselu@rtl.hr, te SMS-om na broj 666555(3,72kn/sms) sa tekstom: ljubav, ime farmera kojeg želite upoznati, te poruka koju mu šaljete.