LJUBAV JE NA SELU

Darinka Ljubica Goravica Green (52), Pica (Iquique), Čile: 'Meni ne trebaju materijalne stvari, meni treba netko tko će me voljeti'

Čileanka hrvatskih korijena na tisuću metara kvadratnih ondje uzgaja mango, avokado i specifičnu vrstu limuna i naranči koje rastu samo u Pici

Darinka Ljubica Goravica Green ima 52 godine, ekonomistica je po struci i živi u Čileu, gdje je i rođena, ali njezina obitelj potječe iz Dubrovnika. Darinka živi u gradu Iquiqueu (što znači fjaka)  sa svoje dvoje djece Androm (24) i Ivanom (28), a vlasnica je turističke agencije 'Croatia tours' u kojoj i radi. Uz posao u agenciji, vikendom je posvećena svojoj farmi, smještenoj u oazi pustinje Atacama.  

Čileanka hrvatskih korijena na tisuću metara kvadratnih ondje uzgaja mango, avokado i specifičnu vrstu limuna i naranči koje rastu samo u Pici. Za vrijeme Domovinskog rata Darinka je bila u Hrvatskoj kako bi pomogla svojima, a u Lijepoj Našoj završila je i fakultet te se udala i dobila prvo dijete. Prošla je i izbjeglištvo, a ona i njezina obitelj tada su živjeli samo od humanitarne pomoći pa su odlučili otići u Čile. Tada se dogodila tragedija - njezin suprug preminuo je od električnog udara prije 22 godine i farmerica je ostala sama.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U slobodno vrijeme voli voziti bicikl, rolati se i putovati. Od partnera traži da bude pošten, iskren, razuman i odgovoran, a voli 'hrvatske tipove' muškaraca – visoke i tamnokose. 'Meni ne trebaju materijalne stvari, meni treba netko tko će me voljeti', zaključila je Darinka, koja je nakon supruga imala jednu dugu vezu od 12 godina.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Pošalji pismo ili email svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, ili na email: ljubavjenaselu@rtl.hr, te SMS-om na broj 666555(3,72kn/sms) sa tekstom: ljubav, ime farmera kojeg želite upoznati, te poruka koju mu šaljete.