LJUBAV JE NA SELU

Domino Santro (61), Berlin, Njemačka: ''Teško je naći osobu koja bi voljela podijeliti sa mnom ovakvu vrstu života i sreće'

'Promijenio sam 21 zanimanje. Ja sam umjetnička duša i treba mi pet ventila da ispustim svu napetost', otkriva Domino

Domino Santro ima 61 godinu, rođeni je Zagrepčanin, a živi u južnom dijelu Berlina. Kao mlad, Domino se otisnuo u bijeli svijet, skitao po Italiji, Francuskoj, Danskoj, a 1998. je otišao u Meksiko da bi  poslije živio i u Kaliforniji.

'Promijenio sam 21  zanimanje. Ja sam umjetnička duša i treba mi pet ventila da ispustim svu napetost. Sviram, pjevam, pišem, izdao sam i knjigu s kratkim pričama i receptima', otkriva Domino, koji živi u ruralnom dijelu grada bez vode u kući, naime, ima je samo u svom vrtu. Zagrepčanin s berlinskom adresom ondje uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode, paprike i rajčice, a uz bavljenje poljoprivredom i voćarstvom, pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene. To i ne čudi budući da iz četiri braka ima čak devetero djece, od kojih je najmlađe staro 8 godina, a najstarije 32.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Domino otkriva da bi se napokon volio smiriti, a želio bi uz sebe imati ženu koja ne puši, ne nosi previše šminke te da je vjerna; naime, farmer tvrdi da su ga sve četiri žene prevarile u braku. 'Moja prva iskustva su krivo otišla i da ne duljim: imam devetero djece s četiri žene! Sva djeca nisu imala priliku da ih ja odgojim i sad imam devetero djece, a sam sam', kaže Domino, koji zadnje tri godine živi sam, i to minimalistički.

'Kompostiram otpad iz kuhinje i onda sadim sam sebi stvari koje mi se ne da ići kupovati u dućan', objašnjava Domino. 'Teško je naći žensku osobu koja bi voljela podijeliti sa mnom ovakvu vrstu života i sreće', zaključuje Domino. Po struci je pisac i profesor glazbenog, a trenutno radi kao vozač kamiona, koji u slobodno vrijeme, uz sve aktivnosti kojima se bavi, izrađuje i drvene pištolje. Najluđe što je napravio za ljubav, otkriva, bilo je kada je zbog jedne djevojke skočio s balkona. Od potencijalne buduće partnerice ne očekuje mnogo. 'Ne trebaju puno pružati nego samo harmonizirati sa mnom, baš kao u tangu'.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Pošalji pismo ili email svom omiljenom farmeru! PISMO: Ljubav je na selu, P.P.25, 10040 Zagreb, ili na email: ljubavjenaselu@rtl.hr, te SMS-om na broj 666555(3,72kn/sms) sa tekstom: ljubav, ime farmera kojeg želite upoznati, te poruka koju mu šaljete.