Sretnici

Marijana odabrala zlatne djevojke i zlatnog dečka: 'Mislim iskoristiti svoju prednost'

Kao i uvijek, neke kandidatkinje i kandidati su pošteđeni prvog kruga eliminacija, a Marijana je odmah na početku otkrila tko su ti sretnici

Nakon što su se svi kandidati i kandidatkinje okupili kako bi upoznali farmere kojima su slali pisma, Marijana je prozvala sretnike koji će preskočiti prve eliminacije - zlatne djevojke i zlatnog dečka. 

''Zlatni dečko, odnosno djevojka, proći će prvi eliminacijski krug, što znači da će dobiti direktnu ulaznicu za finalni odabir'', objasnila im je Marijana koja je krenula s kandidatima ovogodišnje farmerice, Darinke iz Čilea.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Prvi eliminacijski krug preskočit će Ivo!'' rekla je Marijana, a Ivo je umalo zaplakao od sreće. ''Najmanje sam očekivao da ću ja biti taj zlatni dečko'', rekao je 45-godišnji Ivo Obreza iz Pule. 

Prva zlatna djevojka koju je Marijana prozvala bila je Vlatka Santo, 36-godišnjakinja iz Daruvara koja je pisala Jacku u Australiju.

''Jako sam se iznenadila jer sam prvi put u ovakvom showu i odmah sam zlatna djevojka, ali mislim iskoristiti svoju prednost'', komentirala je Vlatka.

Titulu zlatne djevojke Ekvadora Marijana je dodijelila Maji Rajković, 23-godišnjakinji iz Levanjske Varoši, koja je bila sretna jer ide u džunglu.

Antonija Beščec (27) s Vira proglašena je zlatnom djevojkom Kanade.

''Mislim da imam malu prednost pred ostalim curama, ali borit ću se ja za svog Srećka!'' otkrila je Antonija.

Splićanka Nives Pogorelić postala je Dominova zlatna djevojka i zaputit će se u Berlin.

''Osjetila sam ljubav. Jedva ga čekam upoznati i voljela bih neko vrijeme provesti s njim, iako to ništa ne mora značiti, ali nikad ne znaš'', rekla je 58-godišnja Nives.

Kako će farmeri i farmerica reagirati na svoje zlatne djevojke i zlatmog dečka, ne propustite saznati već u srijedu u 21:15 u novoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona'!