Ljubomora kandidatkinja već izlazi na površinu: 'Večeras ja masiram tvog farmera!'
RTL

LJUBAV JE NA SELU

Ljubomora kandidatkinja već izlazi na površinu: 'Večeras ja masiram tvog farmera!'

Nakon uzbudljivih prvih spojeva tijekom kojih nije bilo kraja iznenađenjima, a pao je i vrući poljubac, vrijeme je da kandidati još malo bolje upoznaju farmericu i farmere. No neki od njih, nažalost, tu priliku neće imati...

Voditeljica Marijana Batinić već je na početku emisije najavila da će netko od kandidata večeras napustiti emisiju. Iznimka je Daniel, koji u ovoj fazi natjecanja ima točan broj djevojaka koje nastavljaju svoj put kroz emisiju. 

Kako je i napomenula, teška srca, Darinka je oproštajnu rakiju dodijelila najmlađim kandidatima, 33-godišnjem Draženu Pavloviću i 37-godišnjem Dejanu Rončeviću zbog razlike u godinama. Ostala je još jedna rakija, a odlučila ju je dodijeliti Senadu Hasiću.

Domina je vodila intuicija

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Idući je na redu bio Domino Santro, a kandidatkinje kojima je već večeras pobjegao vlak za Berlin bile su Bahra Zahirović i Ljubica Pucić.

''Vodio sam se intuicijom i poznavanjem psihologije'', naglasio je Domino.

Srećko Ponjavic morao je dodijeliti tek jednu žutu ružu, a odlučio se za Ivanu. ''Jednostavno nisam osjetio da smo kliknuli'', objasnio je svoju odluku.

Jack voli mlađe

Najteži posao čekao je Jacka ispred kojeg je stajalo čak 11 žena. On je svoje četiri ruže dodijelio djevojkama koje nastavljaju natjecanje.

''Trebao sam doći u Hrvatsku i prije'', znakovito je zaključio Australac gledajući dame, dodavši da mu je glavni kriterij odabira bio prvi dojam i energija koju je osjetio. Odabrao je Anu, Karolinu, Tinu i Barbaru, koje imaju šanse otići u Australiju.

Jackove otpisane dame nisu mogle sakriti razočarenje. I dok je nekima zasmetalo što je odabrao četiri najmlađe, neke su odlučile da će ga se probati dočepati pod svaku cijenu.

Tulum stvorio probleme

Pred farmerima i njihovim odabanim damama prvi je tulum sezone. I dok je većina uživala uz pjesmu, ples i zvuke tamburica, Daniel i Tanja povukli su se u osamu kako bi porazgovarali o brzom spoju i poljupcu.

''Poljubio si me, a sada si hladan prema meni'', komentirala je Tanja, a Daniel ju je nagradio novim poljupcima, što je izazvalo ljubomoru među drugim djevojkama.

''Razočarana sam Danielovim ponašanjem jer nije dovoljno pažnje posvetio svim curama jednako'', komentirala je Marija, dok je Nadin odlučila prekinuti šaputanja Daniela i Tanje i ukrasti farmera na nekoliko minuta.

Daniel je odlučio provesti malo vremena s trima ostalima curama, no Tanja je pod svaku cijenu odlučila zaokupiti njegovu pozornost pa ih je neprestano ometala.  I dok je Srećka iznenadilo koliko njegove dame vole partijati, Darinkine kandidate malo je zasmetala njezina nezainteresiranost za razgovor.

Počela je drama...

A kako to obično biva na tulumu – nakon pokoje čašice više, kreću nevolje. Srećko se požalio da su se njegove dame na tulumu počele malo prepirati zbog njega, a on nije znao kako se s time nositi. Martina je, naime, pustila suzu zbog Srećkova poljupca s Marijanom.

No prava je drama nastala nakon jedne naizgled bezazlene masaže. Martina, fizioterapeutkinja po struci, odlučila je pokazati svoje vještine mladom farmeru iz Ekvadora, ali Tanja nije mogla prijeći preko toga tako lako.

''Zašto si to učinio? Ona nije tvoja kandidatkinja! Odem na tri minute, a ti si već s trima djevojkama!'' bila je uporna Tanja, ne dajući prilike Martini da se opravda.

Jutro nakon tuluma, zbrajali su se dojmovi. Sonja i Kata Dizalica oduševljeno su pričale o Dominu, dok se Jack probudio kraj Ane nakon sinoćnjeg afterpartyja.

Milo za drago

Na novom okupljanju farmera i kandidata voditeljica nije odustajala od škakljivih pitanja o prošloj večeri, a glavne akterice ponovno su bile Srećkova Martina i Danielova Tanja, koja i dalje nije prešla preko kobne masaže.

''Večeras ja masiram Srećka pa ćemo vidjeti'', zaprijetila je.

Kako će proći novi spojevi s farmerima i hoće li Daniel uspjeti smiriti prepirke među kandidatkinjama, ne propustite doznati već sutra, u novoj epizodi ''Ljubav je na selu'' u 21:15 sati na RTL-u.