Ostani doma
ANKETA - Koji farmer vam je najsimpatičniji? Provokativni Daniel, zavodnik Jack ili samozatajna Darinka?
RTL

Petero veličanstvenih

ANKETA - Koji farmer vam je najsimpatičniji? Provokativni Daniel, zavodnik Jack ili samozatajna Darinka?

Jack iz Australije, Domino iz Njemačke, Darinka iz Čilea, Daniel iz Ekvadora ili Srećko iz Kanade - tko vam je najdraži?

Prvi tjedan 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' je iza nas, a kroz tri emitirane epizode kandidatkinje i gledatelji su imali priliku malo bolje upoznati petero farmera koji su došli u Hrvatsku potražiti srodne duše. 

Jack je tako izazvao simpatije kod svojih kandidatkinja, koje su sve redom mlađe od njega. No vjeruju da ima energije da drži njihov tempo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Darinka, koja se nakon toplog Čilea teško navikava na temperature u Lijepoj Našoj, nikako da se opusti pa njezini kandidati nisu sigurni na čemu su. 

Zbog nekih je bilo i suza...

Vragolasti Ekvadorac Daniel podigao je prašinu tako što je (veoma) prisan sa svim djevojkama pa je dosad čak dvije poljubio, što je rezultiralo ljubomorom među kandidatkinjama, a neke su čak i plakale. 

I Srećko je ljubio, ali i rasplakao. Naime, Kanađanin je pronašao zajednički jezik s Marijanom, što je zasmetalo 20-godišnjoj Martini, a sam priznaje da se teško snalazi u situaciji u kojoj se toliko djevojaka bori za njega. 

Domino nije još nikoga rasplakao, iako je bio vrlo izravan na spojevima. Baš naprotiv, izbacivanje kandidatkinja mu toliko teško pada da ih ispraća pjesmom, a jednu je čak i spasio od odlaska kući. Naime, pozvao je k sebi u Berlin Jackovu kandidatkinju Barbaru koja je izgubila šansu da putuje u Australiju. 

Farmeri su, čini se, sve u svemu ostavili dobar dojam na svoje kandidate, a kakav su ostavili na vas?

Koji vam je farmer najsimpatičniji?

Rezultati
  • Jack iz Australije   29% (364)
  • Srećko iz Kanade   27% (341)
  • Darinka iz Čilea   9% (115)
  • Domino iz Berlina   16% (200)
  • Daniel iz Ekvadora   18% (229)
Vrati se na glasanje

Nove epizode 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' ne propustite gledati od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 na RTL-u!

Reci što misliš!