Ostani doma
Nije lako biti izbačen: Neki kandidati napustili emisiju s osmijehom, a neki s ružnim riječima za farmere
RTL

Kad udari ego

Nije lako biti izbačen: Neki kandidati napustili emisiju s osmijehom, a neki s ružnim riječima za farmere

Kandidatima nikad nije lako prihvatiti da ih farmer kojem su poslali pismo ne želi, a neki izbacivanje podnesu lakše, neki teže...

Srce zna tko je 'onaj pravi' ili 'ona prava' na prvu, ali to znači da farmeri moraju izbaciti iz emisije 'Ljubav je na selu' one kandidate i kandidatkinje koji to nisu. To je uvijek teško, pogotovo zato što se farmeri i kandidati uvijek zbliže, makar i samo prijateljski. A koliko god farmerima bilo teško izbaciti one s kojima se ne vide u budućnosti, kandidatima je još teže prihvatiti da oni nisu 'ti'. Neki to prihvate lakše, a neki teže...

U 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' farmeri su već odradili dva kruga izbacivanja, a reakcije izbačenih kandidata su bile šarolike. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako su, primjerice, Darinkini kandidati Dražen (33) i Dejan (37) napustili igru zbog godina. Naime, mnogo su mlađi od Darinke koja se ne vidi s njima. Bilo im je teško prihvatiti da su izbačeni, ali obojica su rekli da shvaćaju razlog i da ne zamjeraju Darinki što ih nije odabrala da ih odvede u Čile. 

S izbacivanjem nisu imale problema ni Dominove kandidatkinje Gordana i Kata Dizalica, koje su ponosno prihvatile poraz i napustile emisiju podignute glave. U tome im je zasigurno pomogao i Domino koji im je rekao da mu je teško izbaciti ih, a za utjehu im je i zapjevao. 

Srećkova kandidatkinja Evica nije mogla sakriti iznenađenje kada joj je Kanađanin uručio utješni buket. S obzirom na to da je bila uvjerena da među njima stvari imaju budućnost, burno je reagirala na izbacivanje.

"Nisam ljuta nego tužna, jer je frajer prefrigana frigidna ku*ka", rekla je Evica u kameru. 

 

Nove avanture farmera i kandidata u emisiji 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 na RTL-u!

Reci što misliš!