Ostani doma
Farmeri biraju konačne putnike na svoja imanja, a nestašni Daniel pokušat će zavesti tuđu kandidatkinju!
RTL

večeras u 21:15

Farmeri biraju konačne putnike na svoja imanja, a nestašni Daniel pokušat će zavesti tuđu kandidatkinju!

Nakon prvih izbacivanja kandidatkinje i kandidati pomislit će da konačno mogu malo odahnuti jer su se riješili barem dijela konkurencije, no upravo stiže nova prijetnja.

Došlo je vrijeme da farmeri i farmerica upoznaju svoje 'zlatne djevojke', odnosno 'zlatnog dečka', one koji su po mišljenju produkcije idealni kandidati upravo za njih. Spojeve na slijepo obilježit će početna neugodnost i škakljiva pitanja, a jedan će farmer biti posebno nestrpljiv pa će prije vremena pohrliti prema svojoj 'zlatnoj djevojci' kako bi je konačno upoznao, što će izazvati zavidne poglede i komentare njegovih ostalih dama.

Uslijedit će i nova zajednička fešta koja ponovno neće proći bez vrućih poljubaca. Ljubomorne iskrice frcat će na sve strane, a zaigranom Danielu njegove dame neće biti dovoljne pa će se baciti u strastveni zagrljaj tuđe kandidatkinje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jutro nakon tuluma zbrajat će se dojmovi, a Darinka, Jack, Srećko, Domino i Daniel morat će dobro promisliti o danima koji su iza njih jer vrijeme je za konačnu odluku - tko od kandidata putuje na njihova imanja?

Tko je očaran, a tko razočaran te kome su uručene avionske karte, ne propustite doznati večeras u novoj, uzbudljivoj epizodi 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona', od 21:15 na RTL-u.

Reci što misliš!