Ostani doma

Nema blagoslov

Danielove djevojke stigle u Ekvador: Mama Pilar otkrila što misli o Tanji: 'Nije joj se svidjela'

Daniel je priznao da se Tanja baš i nije svidjela njegovoj mami

Daniel Granja iz Ekvadora u 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona' prijavio se kako bi našao Hrvaticu s kojom bi se skrasio, a na obiteljsku farmu u srcu džungle odlučio je povesti Tanju, Ivanu i Maju, od kojih će izabrati onu koja će mu se najviše svidjeti. Od njihovog prošlog susreta prošlo je mjesec dana, tako da je Daniel jedva čekao da njegove odabranice stignu.

"Uzbuđen sam što su djevojke došle, bio sam nervozan", rekao je mladi zavodnik, koji je na aerodrom došao s roditeljima, ocem Luisom i majkom Pilar.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nisam očekivala da će biti Danielovi roditelji na aerodromu, ali jako lijepa gesta", komentirala je Danielova zlatna djevojka Maja, a Tanja je dodala da se čine kao složna familija. No čini se da se ona njima baš i nije svidjela. Naime, Daniel je priznao da je njegova mama komentirala da njegova miljenica nije na nju ostavila dobar dojam. 

"Moja mama je imala komentare. Tanja joj se baš i nije svidjela jer se ponaša kao šefica, ali rekao sam joj da se ne brine, da imam sve pod kontrolom", otkrio je Dani. 

Reci što misliš!