Ostani doma

u nevjerici!

Djevojke šokirane kućom australskog farmera Jacka: 'Ja ne želim ovo uopće dotaknuti, ovo sve treba zapaliti i napraviti novu kupaonicu!'

Na australskoj farmi kod Jacka, Ana, Tina i Karolina shvatile su da će farmerovu kuću prvo morati dovesti u red kako bi u njoj mogle boraviti.

''Vidi koliko prašine! Pa ja bi bar te površine očistila, a ne nas ovako dočekala!'', rekla je Ana, a i ostale djevojke bile su neugodno iznenađene kako se Jack ne brine o svojoj kući. ''Nismo očekivale pet zvjezdica, ali da je prividno bar mogao prašinu počistiti, to je mogao'', rekla je Karolina.  

Jack se odlučio opravdati rekavši da namjerno nije očistio da vidi koja od njih će mu pomoći u kućanskim poslovima. ''Vidjet ćemo u ova dva-tri dana tko će zaraditi svoj ručak. Nije sve za badava, mora svatko platiti svoj put'', objasnio je Jack, a djevojke su ostale u šoku kada su ušle u njegovu kupaonicu. ''Ja ne želim ovo uopće dotaknuti, ovo sve treba zapaliti i napraviti novu kupaonicu'', zaključila je Ana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom večeri, nakon rođendanske zabave za Tinu, djevojke su ipak odlučile očistiti dijelove Jackove kuće kako bi ondje mogle odspavati, a hoće li njegov dom pretvoriti u malu oazu ljubavi, gledateljima ne preostaje nego pričekati slijedeći tjedan i nove epizode 'Ljubav je na selu – međunarodna sezona', od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 sati.

Reci što misliš!