Ostani doma
Daniel i Jack večeras će odabrati djevojke koje vode na romantično putovanje!
RTL

VEČERAS U 21:15

Daniel i Jack večeras će odabrati djevojke koje vode na romantično putovanje!

Čak dvojicu farmera večeras očekuje najteža odluka dosad

Nakon nekoliko dana provedenih u njihovim državama, romantičnih spojeva, izleta, žestokih rasprava, ali i vrućih poljubaca vrijeme je da farmeri odaberu gošću koju će povesti na romantično putovanje!

Jack će svoje dvije dame odvesti na Great Ocean Road, mjesto prekrasne prirode i prepuno njemu važnih uspomena kako bi im priopćio svoju odluku, dok će u srcu džungle čak dvije Danielove djevojke morati brzo spakirati kofere, a Tanja će biti poprilično sigurna da to neće biti ona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Domino će Gogu i Barbaru iznenaditi izletom na poznato berlinsko jezero, a nakon Sonjina odlaska učinit će se kako su konačno pronašli zajednički jezik.

U Kanadi se nastavlja loše raspoloženje. Nakon jučerašnje drame uz doručak, Srećko će poželjeti nasamo porazgovarati s Marijanom, a ona će mu u lice sasuti sve što misli o njemu i djevojkama, no ni farmer joj neće ostati dužan. 

U Čileu se nastavljaju razgovori u četiri oka. I dok će se jedan kandidat povjeriti Darinki i nabrojati joj sve njezine mane, drugi će se pretvarati kako im tijekom boravka na njezinu imanju baš ništa nije zasmetalo.

Tko putuje na romantično putovanje, a tko će gasiti nove ljubomorne požare, ne propustite doznati večeras od 21:15 sati na RTL-u.

Reci što misliš!