Ostani doma

Ljubomorna je

Srećko i Antonija posjetili Martinu: Nije mogla vjerovati što se sve dogodilo na tulumu!

Antonija i Srećko su u Kanadi išli u posjet Martini koja je u izolaciji zbog bolesti

Dan nakon tuluma na kojem je Marijana skidala Srećku košulju, a Antonija se naljutila, Srećko i njegova zlatna djevojka posjetili su Martinu koja je u izolaciji jer je bolesna. Kako se Marijana još spremala, Antonija i kanadski farmer k Martini su otišli sami, zbog čega se Marijana naljutila i napravila scenu za doručkom. 

Martina je jedva čekala da Antonija i Srećko dođu i prepričaju joj što se sve dogodilo otkad nje nema, a događaji s tuluma su je potpuno šokirali. No, nije joj se svidjelo što Marijana nije došla, niti što su Srećko i Antonija čitavo vrijeme govorili o njoj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bilo mi je iskreno malo žao što Marijana nije došla. Onda su mi prepričavali tulum i to, bila sam malo u šoku. S druge strane, oni su bili malo ne-fer jer nisu pričali što su oni radili, cijelo vrijeme su 'Marijana, Marijana'... Party je trajao pet sati, sigurno se nešto dogodilo. I onda smo došli do toga da su se ljubili Antonija i Srećko", rekla je 20-godišnja kandidatkinja. 

Martina je priznala da je malo ljubomorna, ali zapravo joj najviše smeta Srećkovo ponašanje i bliskost sa svima trima djevojkama. Naime, Kanađanin je sve tri djevojke poljubio.

Kako će se odvijati situacija u Kanadi i koja djevojka će prva napustiti Srećkovu farmu, ne propustite doznati od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 na RTL-u u novim epizodama emisije 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona'!

Reci što misliš!