Ostani doma

Buran rastanak

Srećko završio priču s Marijanom: 'Omalovažavaš druge djevojke kako bi ti izgledala bolje'

Srećko i Martina su raskrstili, a među njima je bilo i teških optužbi...

Srećko je odlučio razgovarati s Marijanom jer je bila uzrujana nakon svađe na doručku nakon tuluma. Marijana mu je rekla da se loše osjeća jer joj Srećko nije posvećivao pažnju.

"Da me pitaš što sada osjećam prema tebi, ne bih imala odgovor. Znaš zašto? Jer te nisam upoznala", rekla je kandidatkinja, a Srećko joj je odgovorio da smatra da je baš suprotno. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marijana je zatim spočitnula Srećku da provodi vrijeme nasamo s Antonijom u svojoj sobi, što je Srećko opovrgnuo.

"Pokušava mi prodati priču. Lagala je i napravila dramu s ciljem da ona izgleda bolje. Ne sviđa mi se to", rekao je Srećko, a Marijana mu je odlučila prepričati kako su Martina i Antonija upoznale mladića u avionu. Srećko je na to reagirao prilično neočekivano.

Kraj između Srećka i Marijane

"Mislim da ti se neće svidjeti ovo što ću ti reći. Od svih djevojaka ovdje, ti si jedina koja je omalovažavala druge. Govoriš gluposti. Omalovažavaš ih kako bi ti izgledala bolje", rekao je farmer te zaključio da Marijana čitavo vrijeme preuveličava stvari.

Marijana je na to rekla da njih dvoje više nemaju o čemu razgovarati te otišla, a Srećko je rekao da mu je drago što je tako. 

Koja će djevojka osvojiti njegovo srce, Martina ili Antonija, ne propustite doznati u već sutra u 21.15 u novoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona'.

Reci što misliš!