Ostani doma

Zadnja opcija

Pirova pobjeda: Daniel zbog pravila emisije na romantično putovanje ipak vodi - Tanju

Daniel je za romantično putovanje odabrao Maju, no ona nije željela ići bez Ivane jer u farmeru vidi samo prijatelja. Iako su se svi složili s tom idejom, pravila emisije 'Ljubav je na selu' nalažu da na romantično putovanje može ići samo jedna djevojka

Budući da ni Maja, a ni Ivana nisu željele ići s njim na romantično putovanje, Daniel je pitao Tanju da pođe, a ona je pristala. 

"Ja sam bila njemu zadnja solucija. Htio je da se tako osjećam, kao, ako neće nitko, Pero će. Tako da sam ja u ovoj situaciji bila Pero", rekla je Tanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Zaista se nadam da možemo biti prijatelji i početi ispočetka" rekao je Daniel i zamolio Tanju da mu pokaže lijepu stranu sebe. Ona mu je rekla da je svjesna da je radila gluposti tijekom svog boravka u njegovoj kući i pokazala mu svoju lošu stranu, ali da nije uvijek takva i da će mu pokazati da zna biti nježna. 

Ipak, vjeruje da je to što je Daniel prvo odabrao Maju za romantično putovanje, a zatim i Ivanu, još jedna njegova spačka. Daniel pak tvrdi da je zaista želio otputovati s Majom jer mu se ona najviše svidjela. 

Reci što misliš!