Dunja će Daniela ispitivati o poljupcima s Tanjom, a Srećko i Antonija već razgovaraju o prstenu
RTL

VEČERAS U 21:15

Dunja će Daniela ispitivati o poljupcima s Tanjom, a Srećko i Antonija već razgovaraju o prstenu

I dok dio farmera već naveliko uživa na svojim romantičnim putovanjima, dio njih tek treba otputovati…

U Kanadi će Srećko i Antonija posljednje trenutke prije njezina povratka u Hrvatsku iskoristiti za izmjenjivanje nježnosti, a jedna od tema bit će zajednički život pa čak i zaručnički prsten. ''Prsten je na pragu, bit će'', komentirat će Antonija, a ponovni susret dvoje golupčića zakazat će na romantičnom putovanju Istrom.

Domino će svoju Barbaru povesti na ludu vožnju kabrioletom po Berlinu što je, prema njegovu mišljenju, san svake žene. Kako će njegova dama reagirati kad joj pokaže svoju romantičnu stranu te jesu li njih dvoje dokaz da se suprotnosti ipak privlače, gledatelji će doznati već večeras.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na sunčanom Hvaru Darinka dane provodi sa svojim odabranikom Ivom. No umjesto mirisa mora i pogleda od kojih zastaje dah, u prvom planu su i dalje stare boljke – prigovaranja na svakom koraku. Idila neće vladati ni između Jacka i Ane pa će tijekom romantične večere kao glavno jelo biti poslužena iskrena priznanja i planovi za budućnost koji se neće baš svima svidjeti..

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživat će uz more, no romantiku će ubrzo pokvariti njezina pitanja o događajima na farmi, Tanji i poljupcima koji su se ondje dogodili. ''Nisam ljubomorna, samo sam razočarana'', komentirat će Dunja slušajući Danielova opravdanja.

Kako će se Ivo nositi s Darinkinim zahtjevima i je li Danielova ljubavna priča završila i prije no što je počela, ne propustite doznati večeras od 21:15 sati na RTL-u.