Tanja nakon ispadanja iz 'Ljubav je na selu': 'Dobro sam se zabavila, ali da mogu vratiti vrijeme, javila bih se Jacku, a ne Danielu!'
RTL

Ekskluzivni intervju

Tanja nakon ispadanja iz 'Ljubav je na selu': 'Dobro sam se zabavila, ali da mogu vratiti vrijeme, javila bih se Jacku, a ne Danielu!'

Farmer iz Ekvadora i Zagrepčanka imali su buran odnos koji nije završio ljubavlju

Odnos Tanje i Daniela obilježio je međunarodnu sezonu emisije 'Ljubav je na selu'. Njihov buran odnos zabavljao je gledatelje, ali i ostale dvije kandidatkinje koje su se nadale pronaći ljubav sa 25-godišnjim farmerom iz Ekvadora, Ivanu i Maju. Iako se činilo da su kliknuli na prvu i da su dobar par, odnos između Daniela i Tanje ubrzo se pretvorio u igru ega i međusobno provociranje.

Daniel na romantično putovanje vodi Dunju: 'Čujemo se već četiri mjeseca, napokon se vidimo'

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tanja je bila sigurna u sebe i u to da će Daniel na romantično putovanje pozvati nju, a on ju je neugodno iznenadio otkrivši da počinje gajiti emocije prema Maji. Mladi zavodnik, koji je pokušao poljubiti sve djevojke u emisiji, na kraju je zamalo ostao sam jer nijedna od djevojaka nije željela poći s njim na putovanje.

On i Tanja rastali su se kao prijatelji, a kako cijela priča izgleda iz njene perspektive, Tanja je otkrila u intervjuu za RTL TV.

Kako ti je bilo sudjelovati u emisiji 'Ljubav je na selu - međunarodna sezona'?

To mi je bilo prekrasno iskustvo i dobro sam se zabavila. Upoznala sam super ljude i imala priliku posjetiti zemlju koju nikad ne bih mogla posjetiti da nije bilo 'Ljubav je na selu'.

Zašto si se prijavila u emisiju?

Prijavila sam se da upoznam Daniela. On me zaintrigirao jer je mlad, činio mi se zanimljiv  i odmah sam ga u najavi pročitala i zaključila da će mi biti zabavno provocirati ga.

Jesi li se zaljubila u Daniela?

Svidio mi se, ali mislim da mi je više radio ego jer sam se morala natjecati s curama. Sada se ne bih mogla zamisliti s njim u vezi. Meni treba muškarac, a on je maza koja ne zna što želi u životu. Ja sam se njemu prva svidjela zbog atraktivnog izgleda, ali naučila sam ga da izgled nije bitan, što je i sam rekao u emisiji. Nije ljepota sve, ne moraš nužno biti sretan s nekim zato što ti je seksi.

Da možeš, bi li promijenila nešto u svom ponašanju u emisiji?

Da, voljela bih ispraviti neke greške, primjerice da se nije dogodio onaj incident s jajima. Nisam napravila to bez veze, Daniel me provocirao, a to ne dopuštam. Ali svejedno sam pretjerala. Najgore je bilo što je kuća smrdjela još pet dana, iako sam sve očistila.

Kako si se osjećala kada je Daniel na romantično putovanje pozvao Maju? Jesi li to očekivala?

Bila sam jako tužna, ali i bijesna. Ljubomorna. Jednim dijelom sam to očekivala jer su Daniel i Maja u posljednje vrijeme bili stalno skupa. Pustila sam ih, mogla sam ih razdvojiti da sam htjela, ali nisam htjela.

Kakav je bio tvoj odnos s Majom? Bi li promijenila nešto u svom ponašanju prema njoj?

Prema Maji bih bila jednako oštra kao što sam i bila. Ne volim osobe bez samopouzdanja, a ona ga nema. Nas dvije smo zapravo mnogo razgovarale. Provele smo lijepo vrijeme zajedno i mogu reći da ona nije zla soba. Samo je naivna i nema samopouzdanja.

Što misliš o Ivani?

Ona je slučaj koji nisam uspjela pročitati. Nismo baš razgovarale, potpuno smo različite pa nismo dale priliku jedna drugoj da se upoznamo. Mislim da sam joj ipak malo previše. 

Da možeš vratiti vrijeme, bi li se ponovno javila Danielu ili nekom drugom farmeru?

Da mogu vratiti vrijeme, javila bih se Jacku jer se ponaša kao tinejdžer pa bih mu pokazala kako se djevojčica od 21 godinu ponaša zrelije od njega. 

Kako ti se svidio Ekvador?

Ako ne gledamo bogati dio, meni to izgleda kao siromašno selo. Jako je prljavo, ocean smrdi... Ne bih mogla živjeti tamo. Ni hrana mi ne odgovara, sve je slatko, u svemu su banane i platane. Falila mi je hrvatska kuhinja; panceta, pršut.. I burek mi je falio! Živjela Hrvatska, naša hrana, naš zrak i more!

Bi li se opet prijavila u 'Ljubav je na selu'?

Trenutačno ne planiram ljubav ni vezu pa ne bih, ali ako mi se u budućnosti svidi neki od kandidata, možda se ponovno pojavim na televiziji!

A kako je farmerima i farmerici bilo na romantičnim putovanjima i je li se između nekoga rodila ljubav, gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 na RTL-u!